sen yazmazsan o yazmazsa kim yazacak(!)Onun yazmasını bekliyorum o zaman![]()
Öyle yap reis hiçbir kıza muhtaç olma 10 misli iyisini bulursunOnun yazmasını bekliyorum o zaman![]()
la çocuk şansını denesinÖyle yap reis hiçbir kıza muhtaç olma 10 misli iyisini bulursun
yaz kardeşim selam yaz tanışıyor muyuz yaz yok dicek sürdür biraz muhabbeti sonra story veya şarkı atmasını bekle ordan kalp atıp normal mesajdan yazOnun yazmasını bekliyorum o zaman![]()
daha tanışmıyorlarmış bile oldu evlenelim mi yazsın direkHikayesine alev at
Ben olsam öyle yapardımdaha tanışmıyorlarmış bile oldu evlenelim mi yazsın direk
Reddeder muhtemelen aklıma geldi de yazmadımdaha tanışmıyorlarmış bile oldu evlenelim mi yazsın direk
Valla dümdük selam yazdım bakalım ne dicekolum bir tane farklı bir hikaye bekle, daha doğrusu senin komik bir yorum yapabileceğin bir hikaye. Ardından cevap at ( gülüceğini düşündüğün bir cevap ) , tanışmaya çalış. Zaten hani o da seni tanımak istiyor gibi konuşuyorsa tamam güzel gidiyordur. 3-5 gün konuş , ardından kahve içelim mi diye sor. Kasmayın bu kadar
Hİkayeyi yanıtlasaydınReddeder muhtemelen aklıma geldi de yazmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boy 1.80kilo 92 tipten kayıp var 10üzerinden 4 5im var ama
Valla dümdük selam yazdım bakalım ne dicek
2 saat 20dk oldu selam yazalı halen görmedi ama dün gece 3te Story atmış geç yatmış yani ama 2bucuga kadar yatmamıştır herhalde ya![]()
Onu gaziosmanpaşadaki Le croissantiye götürebilirsinKız kendini atmış bide waffle atmış ne yazayım
Kızın attığı waffle storysi le croissantidenOnu gaziosmanpaşadaki Le croissantiye götürebilirsin
Ortamı çok şıkmış Atatürk parkının oradaki şube mi bura yazdım @BixiBlakeKızın attığı waffle storysi le croissantiden![]()