Neler Yeni

TAKİPLEŞTİĞİM BİRİYLE NASIL İLERLER VE DATE ÇIKARIM?

siyabent

80+ Silver

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın
Onun yazmasını bekliyorum o zaman 💅
sen yazmazsan o yazmazsa kim yazacak(!)
böyle beklersen daha çoooook beklersin gibime geliyor, hikayesine falan yanıt ver konuyla alakalı şekilde ya da öne çıkan hikayelerin birine yanıt ver (illa onun fotosuna vesaire olacak diye bişi yok bulunduğu yer olabilir neresi orası vesaire güzelmiş falan). Öne çıkanlarına bakarsan "seni dikkate alıyorum" izlemini de verebilirsin. Kimse durduk yere birinin öne çıkan hikayelerini detaylıca bakmaz :D. Zamanında bu taktiği kullanıyordum, olursa da bunu kullanırım ve işe yarıyor. Bir tanesi hatta yanıt verebileceğim bi hikaye atmıştı ve bende yazmıştım. Bilerek yaptığını söylemişti :D öyle konuştuyduk geçti gitti bitti sonra.

yerçileği

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
olum bir tane farklı bir hikaye bekle, daha doğrusu senin komik bir yorum yapabileceğin bir hikaye. Ardından cevap at ( gülüceğini düşündüğün bir cevap ) , tanışmaya çalış. Zaten hani o da seni tanımak istiyor gibi konuşuyorsa tamam güzel gidiyordur. 3-5 gün konuş , ardından kahve içelim mi diye sor. Kasmayın bu kadar la.

siyabent

80+ Silver
daha tanışmıyorlarmış bile oldu evlenelim mi yazsın direk
Reddeder muhtemelen aklıma geldi de yazmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boy 1.80kilo 92 tipten kayıp var 10üzerinden 4 5im var ama

olum bir tane farklı bir hikaye bekle, daha doğrusu senin komik bir yorum yapabileceğin bir hikaye. Ardından cevap at ( gülüceğini düşündüğün bir cevap ) , tanışmaya çalış. Zaten hani o da seni tanımak istiyor gibi konuşuyorsa tamam güzel gidiyordur. 3-5 gün konuş , ardından kahve içelim mi diye sor. Kasmayın bu kadar
Valla dümdük selam yazdım bakalım ne dicek

2 saat 20dk oldu selam yazalı halen görmedi ama dün gece 3te Story atmış geç yatmış yani ama 2bucuga kadar yatmamıştır herhalde ya 🥲

Son düzenleme:

Rulep

80+ Gold
Reddeder muhtemelen aklıma geldi de yazmadım

Boy 1.80kilo 92 tipten kayıp var 10üzerinden 4 5im var ama

Valla dümdük selam yazdım bakalım ne dicek

2 saat 20dk oldu selam yazalı halen görmedi ama dün gece 3te Story atmış geç yatmış yani ama 2bucuga kadar yatmamıştır herhalde ya 🥲
Hİkayeyi yanıtlasaydın

siyabent

80+ Silver
Top Bottom