Neler Yeni

Takipten çıkma bug'u artık çözülsün!

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Selamlar! Boş laf yapmayacağım. Galiba ben bu olayı çözdüm dostlar. Bir kullanıcı rank atlayınca bir bug yüzünden bazı arkadaşlıklar siliniyor garip bir şekilde. Bugün @Garip Kont ile yaşadık mesela. Uzun zaman sonra fark etti çocuğum :D

Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı sayın @Mehmet Yılmaz ? Bunu 1 kereliğine yaşamadık bu arada. Sizlere de oluyor mu dostlar? Aşağıda belirtirseniz sevinirim.

@Vesemir kossss dayı tartısıyok :oops: (y)

Son düzenleme:

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben daha önce hiç fark etmedim, ama neden bu bug gerçekleşiyor merak ettim doğrusu.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Selamlar! Boş laf yapmayacağım. Galiba ben bu olayı çözdüm dostlar. Bir kullanıcı rank atlayınca bir bug yüzünden bazı arkadaşlıklar siliniyor garip bir şekilde. Bugün @Garip Kont ile yaşadık mesela. Uzun zaman sonra fark etti çocuğum :D

Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı sayın @Mehmet Yılmaz ? Bunu 1 kereliğine yaşamadık bu arada. Sizlere de oluyor mu dostlar? Aşağıda belirtirseniz sevinirim.

@Vesemir kossss dayı tartısıyok :oops: (y)
Onla alakalı olabilir az önce bende takipçilerime baktım takip ettiklerime bir kişi ben istemeden çıkmış profiline girince rütbe atladığını gördüm.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam