Uzun süredir izlemiyorum ama en son işte şey olmaya başladı sarp vardı bi tane gidiyodu 5 ay sonra geliyodu gene gidiyodu gene geliyodu orda ben dedim bunlar işi bozdu bilerekmi yapıyolar napıyolar çözemedim.Zaten baya bir yapmacık oldu.HepsiAynen öyle son iki yıldır çok değişti ama Cem hiç çizgisini bozmadı
Garbarius aynen devam ediyor o çizgisini bozmadı ama onun da hevesi kalmadıUzun süredir izlemiyorum ama en son işte şey olmaya başladı sarp vardı bi tane gidiyodu 5 ay sonra geliyodu gene gidiyodu gene geliyodu orda ben dedim bunlar işi bozdu bilerekmi yapıyolar napıyolar çözemedim.Zaten baya bir yapmacık oldu.Hepsi
bilmiyorum benmi yanlış gördüm attığı storyde sanki birisi eliyle kapatıyor gibi amaBir yakını vefat etmiş olabilir diyeceğim o zaman instagram hikayeye neden siyah hikaye atıyor bak şimdi bu durumu merak ettim
bende bu yorumu gördüm ama umarım bir şey yoktur
Her gün video atan en sevdiğim adam 1 aydır video atmıyor gidiyimde yorumlara f birakiyimİyide adam 1 aydır video atmıyor normalde her hafta atardı
o arada dönüp tekrar gidiyor artık kimse takmıyo onu bıktı herkesSarpatillada böyle yapmisti 1 2 aya döner djfh
Agaa beeBenim sevdiğim kızın ppside yok ama yaşıyor profiline girince hata veriyor sadece