Neler Yeni

TAKSİCİ CİNAYETİ HAKKINDA

Vesselam

80+ Bronze
İddia ettiğini söylemedim dostum genel olarak konuştum. Her şeyden önce insan olmak gerek diyorum.
Genel konuşmanı alakalı yerlerde yaparsan daha iyi olur. Kişinin ırkı önemli değil düşünce yapısı önemli ki bahsettiğin insanlıkta orda şekillenir. Aynı şekilde ben de ırkıyla ilgili değil ideolojisi ile ilgili yorum yaptım ve hala aynı düşüncedeyim, kurtcu ideoljiye sahip kişiler dünyanın arka deligidir insanlığa zerre faydaları da yoktur. Kolay kolay eylem yapmayan Japonlar bile geçen eylem yaptı bunlar yüzünden.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İdam cezası gelmediği sürece bu tür olaylar asla bitmez bir insanın canı bu kadar ucuz olamaz sen adalet olarak ceza vermez sen toplum kendi cezasını kendisi verir ve ortada adalet kalmaz ve toplum bozulur
He kanka idam et kürt savaşçısı kahraman itibarına gelsin adam. 60 darbesinden de ders çıkarabiliriz bence tam aynı konu değil ama.
Üstelik idama karşı onlarca argümanım var ama bu kansızca konuda bunu konuşmak istemem.
Ha bence sivil bir vatandaş gördüğü yerde istediği şeyi yapmalı ama idam olmaz.

Bura.K

80+ Silver
İdam cezası gelmediği sürece bu tür olaylar asla bitmez bir insanın canı bu kadar ucuz olamaz sen adalet olarak ceza vermez sen toplum kendi cezasını kendisi verir ve ortada adalet kalmaz ve toplum bozulur
İdam cezası bu adalet düzeninde gelirse Erdoğan Diktası tam olarak hazır olmuş olur.
Adaletin kalmadığını Anayasa Mahkemesinin tanınmadığı geceden anlamıştık zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,498
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom