Taksim ve civarında gezilebilecek yerler önerir misiniz?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,609
Arkadaşlar merhaba taksim ve civarında ( balat vs. gibi ) gezilebilecek öğrenci dostu yerleri önerir misiniz? ( müze , tarihi yer , sergi olur ) Topkapı , ayasofya , sarnıç , sultanahmet gibi yerleri önermeyin oraları gezdik .

Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi
Cezayir Sokağı
Cihangir/Çukurcuma
Saint Antoine Katolik Kilisesi
Pera Müzesi

Ayrıca Balat'ı tam keşfedemediysen çok güzel cafeler, restaurantlar var.

Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi
Cezayir Sokağı
Cihangir/Çukurcuma
Saint Antoine Katolik Kilisesi
Pera Müzesi

Ayrıca Balat'ı tam keşfedemediysen çok güzel cafeler, restaurantlar var.
teşekkür ederim hocam
balatı tam keşfetmemişimdir ama Cafe'yede çok giden birisi olmadığım için düşüneceğim

teşekkür ederim hocam
balatı tam keşfetmemişimdir ama Cafe'yede çok giden birisi olmadığım için düşüneceğim
Ben kesinlikle kahve falan içmeyi düşünüyorsan, Narmanlı Hanı tavsiye ederim. Mükemmel bir yer sadece çok dolu oluyor.

- Santa Mari Draperis Kilisesi
- AKM'de tiyatroya gidilebilir.
- Taksimde İstiklal Caddesinde Pasajlar var, oraları gezebilirsin. Ama bana göre en güzeli "Çiçek Pasajıdır". Tavsiye ederim.

Ben kesinlikle kahve falan içmeyi düşünüyorsan, Narmanlı Hanı tavsiye ederim. Mükemmel bir yer sadece çok dolu oluyor.

- Santa Mari Draperis Kilisesi
- AKM'de tiyatroya gidilebilir.
- Taksimde İstiklal Caddesinde Pasajlar var, oraları gezebilirsin. Ama bana göre en güzeli "Çiçek Pasajıdır". Tavsiye ederim.
hocam kiliseden kovulmayız değil mi ibadet saatleri dışında , yanlış bir davranışımız olmaz ama gezerken bundan dolayı bir tırsma hissi var
pasajlarada bakarız

hocam kiliseden kovulmayız değil mi ibadet saatleri dışında , yanlış bir davranışımız olmaz ama gezerken bundan dolayı bir tırsma hissi var
pasajlarada bakarız
Kiliseler bazı günler kapalı oluyordu. O güne denk gelmediğin sürece sıkıntı yok. Zaten istediğin gibi girip çıkabiliyorsun. Tedirgin olunacak bir şey yok. Ben hatta onların şarkı söyleme etkinliğine katılmıştım. ( Tam olarak neydi bilmiyorum ama gitarla falan şarkı söylüyorlardı.)

Geri