Arkadaşlar Abime iphone 11 alacağız. Kredi kartı veya alışveriş kredisiyle. Telefonu 3 taksit satan erler var ama bize en kötü 6 taksit yapan bir site veya mağaza lazım. Böyle satan hangi mağaza veya siteler var?
Vatan fibabanka.Arkadaşlar Abime iphone 11 alacağız. Kredi kartı veya alışveriş kredisiyle. Telefonu 3 taksit satan erler var ama bize en kötü 6 taksit yapan bir site veya mağaza lazım. Böyle satan hangi mağaza veya siteler var?
Sanırım gittigidiyorda yapıyorlar. İşin kötü yanı artık hiçbir yer taksit yapmıyor sadece alışveriş kredisi ile taksit yapılabiliyor.Arkadaşlar Abime iphone 11 alacağız. Kredi kartı veya alışveriş kredisiyle. Telefonu 3 taksit satan erler var ama bize en kötü 6 taksit yapan bir site veya mağaza lazım. Böyle satan hangi mağaza veya siteler var?
Vatan fibabanka.
Sanırım gittigidiyorda yapıyorlar. İşin kötü yanı artık hiçbir yer taksit yapmıyor sadece alışveriş kredisi ile taksit yapılabiliyor.
Önceden 6 taksit yapılıyordu, şuan kalktıysa bilmiyorum.Hocam 3 taksit yazıyor. Bize en kötü 6 taksit lazım.
Sanırım gittigidiyorda yapıyorlar. İşin kötü yanı artık hiçbir yer taksit yapmıyor sadece alışveriş kredisi ile taksit yapılabiliyor.
Hocam yapıyorlar diye hatırlıyorum girip alacağınız ürünün taksit seçeneklerine bir göz gezdiriniz, başka site var mı öyle bilmiyorum.Hocam gittigidiyor da 6 taksit yapıyorlar mı? Ve nereden bakacağım?
Telefon fiyatına göre kredi taksit sınırı değişiyor hocam araştırınız
Yasal sınır olduğu için öyle olabilir.illaki 6 taksit isterseniz başka kredi çekmeniz gerekebilir. İhtiyaç kredisi gibiHocam işte hep 3 taksit yapan yerler buldum. Bize en kötü 6 taksit lazım. Böyle bir yer yok mudur?
Hocam telefoncular çaktırmadan taksit yapıyorlar diye biliyorum ben 12 aya kadar.
Bende arkadaşımın yalancısıyım hocam ne yalan söyliyeyim. 12 taksitle aldı diye biliyorum arkadaşım. Yinede siz bir sorup soruşturun yasaklar kalkınca. Güvendiğiniz, daha önce iş yaptığınız bir telefoncu varsa ona sorabilirsiniz böyle bir iş yapıp yapamayacağını.Emin misiniz hocam? eğer öyle ise yasak kalkınca gideceğim bakmaya.