5000TL üstü telefonlarda 2 taksit mi ne yapılıyordu en fazla sanırım yapılmıyorda olabilir.Sitelere baktım da hepsi tek çekim yapıyor galiba, taksitli satan yok mudur?
Alışveriş kredisi denen şey mi bu? Hepsiburada'da böyle bir seçenek vardı.Bireysel kredi kartına telefonlarda taksit yok.
Kredi ile alabilirsiniz o da 5000tl üzeri 3 ay vade olabiliyor
Evet Hepsiburada'dan da başvurabilirsiniz ödemedeAlışveriş kredisi denen şey mi bu? Hepsiburada'da böyle bir seçenek vardı.
Sanane? Taksitsiz telefon mu alınıyor sanki. Bi telefon 10 K dan aşağı değil. Nasıl alsın?adamın telefon alacak parası yok ama alıyor işte valla türkiyede fakirler iphone kullanıyor sözü doğruymuş
Kredi kartından tek çekim yaptıktan sonra bankadan böldürebilirsiniz. Ben aldıktan sonra teknoloji harcaması olarak ekstreye düştü. 3 e faizsiz böldü banka.Sitelere baktım da hepsi tek çekim yapıyor galiba, taksitli satan yok mudur?
Hangi banka hocamSanane? Taksitsiz telefon mu alınıyor sanki. Bi telefon 10 K dan aşağı değil. Nasıl alsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kredi kartından tek çekim yaptıktan sonra bankadan böldürebilirsiniz. Ben aldıktan sonra teknoloji harcaması olarak ekstreye düştü. 3 e faizsiz böldü banka.
sana mı soracağım ? hiç zannetmiyorumHaddini aşan konulara girme istersen
yooo dostum 3.5k - 4k - 5k her bütçeye telefon varSanane? Taksitsiz telefon mu alınıyor sanki. Bi telefon 10 K dan aşağı değil. Nasıl alsın?
Aynı gün 2 telefon aldık ikisi de 9 bine. Biri vatan biri teknosadan. Halkbank paraf ve Vakıfbank world kart ikisi de böldü. 3 e faizsiz. Diğer bankalarda da vardır elbet kart kampanyalarına bakın. Kampanya yoksa da faizle bölüyor. 12 taksit falan oluyor.Hangi banka hocam
Git onları al o zaman. iPhone kullanmak istiyorsa iPhone alır.sana mı soracağım ? hiç zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yooo dostum 3.5k - 4k - 5k her bütçeye telefon var