Neler Yeni

Taksitli iPhone 11 satan site var mı?

şahin doğan

80+ Platinum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben alamaz diye bir şey demedim ki zaten ne alaka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ona karşı bir şey söylemedim ki ona dediğim tek şey telefon alacak parası yok ama alıyor
Parası olmadığını nereden biliyorsun? Peşin ödemek istemiyordur. Taksitle almak istiyor olamaz mı? İlla peşin alma zorunluluğu mu var? Ben de peşin olarak ödeyecek param varken 2 telefonu 3 er taksite böldüm. Banka bana bu imkanı vermiş neden kullanmayayım. 18 bini neden peşin vereyim. Aldıktan sonra dolar uçuşa geçti resmen. Dolar bozup almamış oldum daha da ucuza geldi. Adamda belki döviz var bozmak istemiyor. Doların artacağını düşünüp taksitle ödemek istiyor belki? Kendi işine bak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,091
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
adamın telefon alacak parası yok ama alıyor işte valla türkiyede fakirler iphone kullanıyor sözü doğruymuş
Şuan telefon alacak olsaydım ne alırdım biliyor musun? M32 veya Note 10S alırdım. Kimseye gösteriş yapma gibi bir amacım yok çünkü. Bu dediğim telefonların da özellikleri benim için yeterli. (Telefonun tüm gücünü kullanan birisiyim.)

şahin doğan

80+ Platinum
Parası olmadığını nereden biliyorsun? Peşin ödemek istemiyordur. Taksitle almak istiyor olamaz mı? İlla peşin alma zorunluluğu mu var? Ben de peşin olarak ödeyecek param varken 2 telefonu 3 er taksite böldüm. Banka bana bu imkanı vermiş neden kullanmayayım. 18 bini neden peşin vereyim. Aldıktan sonra dolar uçuşa geçti resmen. Dolar bozup almamış oldum daha da ucuza geldi. Adamda belki döviz var bozmak istemiyor. Doların artacağını düşünüp taksitle ödemek istiyor belki? Kendi işine bak.
alla alla bu ne artistlik forumda o zaman durumu açıklar bende okey derim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sanane? Taksitsiz telefon mu alınıyor sanki. Bi telefon 10 K dan aşağı değil. Nasıl alsın?
İphone 11 yerine Android ucuz telefonlar alarak. Sırf hava atacak diye 11 gibi vasat bir İphone alıyor zaten. Baştan saçma. Oyun oynamayacak adama Note 10S gibi bir telefon yeter. Bak şu kitle demedim direkt herkes için. Millet 2 alo diyeceği veya 1-2 saat video izleyeceği alet için merkalı 10000 liralar vermeye neymiş iOS olcakmış, Ver o zaman 10.000 lirayı. Zaten para benim değil.

şahin doğan

80+ Platinum
İphone 11 yerine Android ucuz telefonlar alarak. Sırf hava atacak diye 11 gibi vasat bir İphone alıyor zaten. Baştan saçma. Oyun oynamayacak adama Note 10S gibi bir telefon yeter. Bak şu kitle demedim direkt herkes için. Millet 2 alo diyeceği veya 1-2 saat video izleyeceği alet için merkalı 10000 liralar vermeye
ayfonlara laf eden şayomici de geldi konu şenlendi :D

şahin doğan

80+ Platinum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İphone 11 yerine Android ucuz telefonlar alarak. Sırf hava atacak diye 11 gibi vasat bir İphone alıyor zaten. Baştan saçma. Oyun oynamayacak adama Note 10S gibi bir telefon yeter. Bak şu kitle demedim direkt herkes için. Millet 2 alo diyeceği veya 1-2 saat video izleyeceği alet için merkalı 10000 liralar vermeye neymiş iOS olcakmış, Ver o zaman 10.000 lirayı. Zaten para benim değil.
Size ne olum ? Adam beğenmiş alacak. Sizden telefon konusunda akıl istememiş. Nasıl taksitle alırım diye sormuş. Ödeme hakkında bilgi istemiş. Bana göre de o xiaomi ler vasat telefonlar. İsteyen istediğini yapar istediğine para verir. Kendinize sorulmayan konularda akıl vermeyin. iPhone 11 benim de alacağım cihaz değil 12 var bende. Ama adam beğenmiş alacak size ne? iPhone 11 kamerası o miksomilerde yok. Özellikle video çekerken.

şahin doğan

80+ Platinum
Size ne olum ? Adam beğenmiş alacak. Sizden telefon konusunda akıl istememiş. Nasıl taksitle alırım diye sormuş. Ödeme hakkında bilgi istemiş. Bana göre de o xiaomi ler vasat telefonlar. İsteyen istediğini yapar istediğine para verir. Kendinize sorulmayan konularda akıl vermeyin. iPhone 11 benim de alacağım cihaz değil 12 var bende. Ama adam beğenmiş alacak size ne? iPhone 11 kamera o miksomilerde yok. Özellikle video çekerken.
yav kardeşim sendeki bu atarlanma neden acaba ? evde çok dayak falan yiyorsun da bur da mı sinirini çıkartıyorsun he ? biraz sakin ol

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yav kardeşim sendeki bu atarlanma neden acaba ? evde çok dayak falan yiyorsun da bur da mı sinirini çıkartıyorsun he ? biraz sakin ol
Evde dayak konusuna girdiysen konudan müzdaripsin herhalde yaşım büyük dostum. Okuduğunu anlayabilirsen yazdıklarımdan çıkarırsın bunu. Senin yaşının küçük olduğu belli. Konulara gelip saçma sapan yazıyorsun dün de yaptın cevap veremedin kayboldun. Bugün de boş yapmaya gelmişsin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Size ne olum ? Adam beğenmiş alacak. Sizden telefon konusunda akıl istememiş. Nasıl taksitle alırım diye sormuş. Ödeme hakkında bilgi istemiş. Bana göre de o xiaomi ler vasat telefonlar. İsteyen istediğini yapar istediğine para verir. Kendinize sorulmayan konularda akıl vermeyin. iPhone 11 benim de alacağım cihaz değil 12 var bende. Ama adam beğenmiş alacak size ne? iPhone 11 kamerası o miksomilerde yok. Özellikle video çekerken.
Önce kişi ile ilgili hitap yaparken size ne olum gibi kelimelerle başlamayın. İphone 11' in sözde retina 720p IPS ekranı, düşük bataryası, kıt kutu içeriği var. Ha ben boş konuşmuyorum telefon arkadaşta var. 1080P IPS ekrandan daha kötü ekranı. Amoled ekranlı telefon, kutu içeriği iyi, UCUZ telefon varken onu alırım. Sırf kamerası iyi olacak diye de 6000 tl vermektense gider kamera alırım.

Top Bottom