Neler Yeni

Taksitli iPhone 11 satan site var mı?

şahin doğan

80+ Platinum
Evde dayak konusuna girdiysen konudan müzdaripsin herhalde yaşım büyük dostum. Okuduğunu anlayabilirsen yazdıklarımdan çıkarırsın bunu. Senin yaşının küçük olduğu belli. Konulara gelip saçma sapan yazıyorsun dün de yaptın cevap veremedin kayboldun. Bugün de boş yapmaya gelmişsin.
yaşım büyük dedin daha çok hoşuma gittin okuduğuma bakarsan hiç olgunlaşmamış gibisin senin yerine 15 yaşında birini koysak daha mantıklı cevaplar verir öyle bir konuşma stilin var ki normal hayatta eziklenen biri gibisin acısını burada çıkarıyorsun sanki he normal hayatta da böyle isen bi psikolog vs öneririm

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaşım büyük dedin daha çok hoşuma gittin okuduğuma bakarsan hiç olgunlaşmamış gibisin senin yerine 15 yaşında birini koysak daha mantıklı cevaplar verir öyle bir konuşma stilin var ki normal hayatta eziklenen biri gibisin acısını burada çıkarıyorsun sanki he normal hayatta da böyle isen bi psikolog vs öneririm
Ya sus okuduğunu anlamayacak kadar eziksin.Sen önce hayatında telefon parası kazan sonra gel millete akıl ver.Emin ol olmaj istediğin yerdeyimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce kişi ile ilgili hitap yaparken size ne olum gibi kelimelerle başlamayın. İphone 11' in sözde retina 720p IPS ekranı, düşük bataryası, kıt kutu içeriği var. Ha ben boş konuşmuyorum telefon arkadaşta var. 1080P IPS ekrandan daha kötü ekranı. Amoled ekranlı telefon, kutu içeriği iyi, UCUZ telefon varken onu alırım. Sırf kamerası iyi olacak diye de 6000 TL vermektense gider kamera alırım.
Ben almam dedim zaten 11i. Biliyorum özelliklerini bana göre değil.Adam alıyorsa alsın yani.Beni arkadaşta da var kaba beğenmedim.

şahin doğan

80+ Platinum
Ya sus okuduğunu anlamayacak kadar eziksin.Sen önce hayatında telefon parası kazan sonra gel millete akıl ver.Emin ol olmaj istediğin yerdeyimdir.
olmak istediğim yerde olduğuna gönülden inanıyorum. telefon parası demişken kendi telefon paranı kazanmak kadar kolay bir şey yok emin olabilirsin okul dışındaki zamanlarda çalışarak ve yazın çalışarak istediğini alabiliyorsun zaten ki bende kendi telefonumu öyle aldım. kendi telefon paramı da kazandığıma göre millete akıl verebilirim değil mi ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
olmak istediğim yerde olduğuna gönülden inanıyorum. telefon parası demişken kendi telefon paranı kazanmak kadar kolay bir şey yok emin olabilirsin okul dışındaki zamanlarda çalışarak ve yazın çalışarak istediğini alabiliyorsun zaten ki bende kendi telefonumu öyle aldım. kendi telefon paramı da kazandığıma göre millete akıl verebilirim değil mi ?
bir yaz çalışıp telefon almışsın ben sana gelip aylarca çalıştığın emeği telefona mı veriyorsun der miyim demem.adama akıl vereceğine kendine bak.para senin telefon senin.bu durumda da para adamın telefon adamın.adamın parası var taksite bölecek ne var bunda.sende aylarını verip en son almışsın aynı şey.adamın belli ki garanti maaşı var.alabiliyor.kendinize vazife olmayan şeylere karışmayın.

Farway

80+ Silver
Kredi kartıyla alıp taksite böldürebilirsin.

Top Bottom