Taksitli laptop almak

Reaksiyon skoru
18
Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım

kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde cevap alamadım eğer yardımcı olursanız sevinirm

Son düzenleme:
Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım garantide

kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde cevap alamadım eğer yardımcı olursanız sevinirm
9 taksit çok zor, trendyolda sanırımv ar ama biraz farkla olması lazım.

Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım

Hepsiburada premium kart ile 9 taksit oluyor dostum oraya bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Acelen yoksa Kasım ayında indirimler olucagini düşünüyorum

Teknolojik ürün ne alırsan al şans a bağlı bende var gayet de canavar sadece deli gibi ses yapıyor oyunlarda. Casper i önermem bak o Monsterden da kötü monsterin servisi kaliteli en azından.

Teknolojik ürün ne alırsan al şans a bağlı bende var gayet de canavar sadece deli gibi ses yapıyor oyunlarda. Casper i önermem bak o Monsterden da kötü monsterin servisi kaliteli en azından.
anladım şanş olayı sıkıntrı işde zaten zar zor geçiniyorum düzgün bir şey alamazsam sıkıntı olur ya ondan riske giremiyorum teşekürler genede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,755
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri