Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
@MAN7 vade farksız veriyorsa bunu değerlendirin iyiymişVodafone söylediğiniz telefonu 12 ay taksitle vermektedir.
@MAN7 vade farksız veriyorsa bunu değerlendirin iyiymişVodafone söylediğiniz telefonu 12 ay taksitle vermektedir.
Beleşe kimse vermez öyle, ya fatura üstüne alacaksın yada 12 ayın bir faizi olacak elbet.@MAN7 vade farksız veriyorsa bunu değerlendirin iyiymiş
Bayilere git kardeşim.
Biliyorum 12 ay taksit olmaz ama en az 2 ay olsun, dolar her geçen gün artıyor, bir an önce alayım diyorum, zaten sıkışığım şu an birden alamam telefonu, ama öneriniz için çok teşekkür ederim eğer böyle bir şey varsa mutlaka değerlendiririm.Beleşe kimse vermez öyle, ya fatura üstüne alacaksın yada 12 ayın bir faizi olacak elbet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayilere git kardeşim.
faizide köklemektedir .Vodafone söylediğiniz telefonu 12 ay taksitle vermektedir.
Yanlai bilgilendirme olmasın ben gittim hiçbir mağaza yapmadı operatörleri bilemem onlar biraz kazikci gitmedimtabii ki , 0 alırsan her mağazada var diye biliyorum .
O zaman kaldırmışlardır yani artık vodafone mağazalarından almas gerekiyor .Yanlai bilgilendirme olmasın ben gittim hiçbir mağaza yapmadı operatörleri bilemem onlar biraz kazikci gitmedim
Abartılacak kadar değilfaizide köklemektedir .
oppo a54 2300 ---> 3200 tl ?Abartılacak kadar değil
Bu ülkede telefon alırken taksit kısıtlaması neden var hala anlamış değilim...Böyle bir şey mümkün mü nasıl taksitli telefon alabilirim.
sebepsiz .Bu ülkede telefon alırken taksit kısıtlaması neden var hala anlamış değilim...
Şuanda kampanya olmayan tüm yerler vade ile güzel bir para almakta kampanyasız peşin fiyatına alamazsınız vatanda dahil.faizide köklemektedir .
Telefon almanı zorlaştırmak sanırımBu ülkede telefon alırken taksit kısıtlaması neden var hala anlamış değilim...