Faizsiz nasıl almayı düşünüyorsun ? Bulursan alışveriş kredisi veren yerler olur , onun haricinde operatör mağazalarından fatura üstüne alabilirsin.Taksitli telefon alabileceğim bir yöntem var mı? Ticari kredi kartına taksit yapan hangi siteler veya mağazalar var.
Ticari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.Faizsiz nasıl almayı düşünüyorsun ? Bulursan alışveriş kredisi veren yerler olur , onun haricinde operatör mağazalarından fatura üstüne alabilirsin.
Hatta PTTavm de bu taksit seçenekleri görülebiliyor. Geçerliliği ve güvenilirliği soru işareti amaTicari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Ticari kredi kartına harcama olarak sonradan taksitlendirme olabilir ödeme esnasında peşin alırsın uygulamadan taksitlendirebilirsin belki o konuda bilgim yokTicari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Evet mantıklı değil. Her türlü peşin almak gerek. Dediğiniz yöntemi bilmiyorum.Ticari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Faizsiz değilde az zararla alabilirsin. 30'a falan indirimden faizsiz 12 veya 9 taksitle ürün al.Ticari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta PTTavm de bu taksit seçenekleri görülebiliyor. Geçerliliği ve güvenilirliği soru işareti ama
Mantıklı gibiFaizsiz değilde az zararla alabilirsin. 30'a falan indirimden faizsiz 12 veya 9 taksitle ürün al.
İkinci elde hızlı satılabilecek bir şey olsun. 27'ye falan satıp nakite çevir.
PTT AVM de bu şekilde bir ödeme seçeneği sekmesi varMantıklı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi: