Neler Yeni

Yardım Taksitli telefon nasıl alınır?(Faizsiz)

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Taksitli telefon alabileceğim bir yöntem var mı? Ticari kredi kartına taksit yapan hangi siteler veya mağazalar var.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Taksitli telefon alabileceğim bir yöntem var mı? Ticari kredi kartına taksit yapan hangi siteler veya mağazalar var.
Faizsiz nasıl almayı düşünüyorsun ? :D Bulursan alışveriş kredisi veren yerler olur , onun haricinde operatör mağazalarından fatura üstüne alabilirsin.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Tahir Öztürk
Taksitli telefon satmak yasak arkadaşın da dediği gibi nakit olarak faizsiz kredi çekebilirsin veya operatörler üzerinden faturaya taksitlendirebilirsin ama operatörlerde normal fiyatından pahalı oluyor genelde

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faizsiz nasıl almayı düşünüyorsun ? :D Bulursan alışveriş kredisi veren yerler olur , onun haricinde operatör mağazalarından fatura üstüne alabilirsin.
Ticari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ticari kredi kartına taksit yapıldığına dair bilgiler gördüm. Hala geçerli mi bilmiyorum. Fiyat farkı fahiş olduğu için kredi ve fatura üstüne çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Hatta PTTavm de bu taksit seçenekleri görülebiliyor. Geçerliliği ve güvenilirliği soru işareti ama

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Tahir Öztürk
Ticari kredi kartına harcama olarak sonradan taksitlendirme olabilir ödeme esnasında peşin alırsın uygulamadan taksitlendirebilirsin belki o konuda bilgim yok

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
Evet mantıklı değil. Her türlü peşin almak gerek. Dediğiniz yöntemi bilmiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz

Hatta PTTavm de bu taksit seçenekleri görülebiliyor. Geçerliliği ve güvenilirliği soru işareti ama
Faizsiz değilde az zararla alabilirsin. 30'a falan indirimden faizsiz 12 veya 9 taksitle ürün al.
İkinci elde hızlı satılabilecek bir şey olsun. 27'ye falan satıp nakite çevir.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faizsiz değilde az zararla alabilirsin. 30'a falan indirimden faizsiz 12 veya 9 taksitle ürün al.
İkinci elde hızlı satılabilecek bir şey olsun. 27'ye falan satıp nakite çevir.
Mantıklı gibi

IMG_20241201_023907.jpg

Mantıklı gibi

IMG_20241201_023907.jpg
PTT AVM de bu şekilde bir ödeme seçeneği sekmesi var

ikotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlker
müşterisi olmadığın bankalardan müşterisi olup faizsiz kredi veya nakit avans çekip alabilirsin. Hangi kredi sitesinden bakabilirsin bankaların ne kadar verdiğine. Sonra da onları taksit taksit ödersin. Hem faizsiz olur, hem taksitli.

Üyelik sonrası kredi veya nakit avans vermeme durumları olabiliyor kredi notuna ve maaşına göre. Ben hepsinin dibini sıyırmıştım 😅 Alamayan 1 kişi gördüm 7 arkadaş hepimiz alabilmiştik. Denersiniz artık

Top Bottom