Neler Yeni

Yardım Tam Boy Mekanik Klavye Önerisi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
Bütçe
2000
Çokça Çin menşeili klavye konusu görüyordum. Membran klavye kullanıyorum 4 veya daha fazla tuşa aynı basabildiğim mekanik klavye önerisine ihtiyacım var.

TAM BOY VE MAVİ HARİCİ BİR SWİTCH OLSUN

Hot swap olaylarını hiç bilmem o da şart değil.
Piyasalarını pek bilmiyorum. Sembolik bir bütçe yazıyorum. Bu bütçenin aşağısı veya yukarısı ne kazandırır ne kaybettirir bilgilendirirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum
REDRAGON KV580 VATA kullanıyorum ve çok memnunum. Tek pişmanlığım keşke red switch alsaydım oldu. O da uzun zaman sonra oldu zaten. Tek sorun klavye şu an 7k fakat ben aldığımda 900tl gibi bir fiyata almıştım. Arada bir kontrol etmeni öneririm indirime gireceğini düşünüyorum.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdım bir kenara, teşekkür ediyorum.
Bir ara xpg summoner alıp kullanamamıştım speed silver switch olan versiyondu.
Kırmızı mavi kahverengi gibi switchlerden hangisi normal bir klavyeye yakın hassasiyet veriyor?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,375
İsim
yusuf ecer
Yazdım bir kenara, teşekkür ediyorum.
Bir ara xpg summoner alıp kullanamamıştım speed silver switch olan versiyondu.
Kırmızı mavi kahverengi gibi switchlerden hangisi normal bir klavyeye yakın hassasiyet veriyor?
Hocam tam boy klavye kesinlikle şart mı? %75 klavyede de tüm tuşlar var zaten. Eğer bu bir zaruriyet ise ( sabahtan akşama kadar gta vice city helikopter görevi yapıyorsanız )
Alabileceğiniz tek ürün;
İyzico hesabı açıp kartınızı oraya bağlayıp satın alın %20 cash back veriyor. 2400tlye geliyor. Bunun altında başka ürünler de var fakat kalite anlamında beni tatmin etmediği için önermek istemiyorum. Ayrıca 2025te hotswap olmayan bir klavyeyi kesinlikle almayın. Dünyanın en iyi mekanik klavyesi bile bir gün çift basma basmama sorunu yaşatıcak size. Klavye hotswap değilse garantiye gitmek haricinde başka çözümü yok. Hotswapta ise 5snde switch çıkarıp başka swtich takıp yolunuza devam edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tam boy klavye kesinlikle şart mı? %75 klavyede de tüm tuşlar var zaten. Eğer bu bir zaruriyet ise ( sabahtan akşama kadar gta vice city helikopter görevi yapıyorsanız )
Alabileceğiniz tek ürün;
İyzico hesabı açıp kartınızı oraya bağlayıp satın alın %20 cash back veriyor. 2400tlye geliyor. Bunun altında başka ürünler de var fakat kalite anlamında beni tatmin etmediği için önermek istemiyorum. Ayrıca 2025te hotswap olmayan bir klavyeyi kesinlikle almayın. Dünyanın en iyi mekanik klavyesi bile bir gün çift basma basmama sorunu yaşatıcak size. Klavye hotswap değilse garantiye gitmek haricinde başka çözümü yok. Hotswapta ise 5snde switch çıkarıp başka swtich takıp yolunuza devam edebilirsiniz.

4 veya daha fazla tuşa aynı basabildiğim
Ayrıca dipnot ; mekanik klavyelerin asıl olayı budur zaten. Her tuş için ayrı switch bulunduğundan fiziksel olarak bunu yapamayacak mekanik klavye yok.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabileceğiniz tek ürün;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca dipnot ; mekanik klavyelerin asıl olayı budur zaten. Her tuş için ayrı switch bulunduğundan fiziksel olarak bunu yapamayacak mekanik klavye yok.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam
Tekken oynayacağım numpad onun için lazım.

Switch olarak ne önerirsiniz?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,375
İsim
yusuf ecer

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Akko iyidir güzel bir modlama yapabilsem bir de kendi klavyeme :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum
Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam
Tekken oynayacağım numpad onun için lazım.

Switch olarak ne önerirsiniz?
Hocam tok bi ses mi istiyorsunuz yoksa daha sakin bi ses mi? Ayrıca alacağınız klavyeyi hotswap olarak alırsanız sizin için daha güzel olur. İstediğiniz vakit switchlerini değiştirip kullanabilirsiniz.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Tayfun Balım
Hocam tok bi ses mi istiyorsunuz yoksa daha sakin bi ses mi? Ayrıca alacağınız klavyeyi hotswap olarak alırsanız sizin için daha güzel olur. İstediğiniz vakit switchlerini değiştirip kullanabilirsiniz.
Mavi gibi takır tukur etmesin.
Ama komple sessiz de olmasın.
Tok ses iyi olur hocam.
Keycap alıp görselini de değiştiririm madem 2 3 bin TL vereceğim hotswap olsun bozulan tuş olursa değiştiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası