Neler Yeni

Tam kablosuz kulaklık önerisi

Farway

80+ Silver
Bütçem 250 300 arası arkadaşlar QCY T13 almıştım güzeldide ama ufak bir dipses ve kutu şarjı probleminden iade ettim.
QCY T5 im vardı gayette memnundum ufak kopmalar olsada ama tekini kaybettim.

A101 e QCY T17 geliyor başarılı model diyorlar deneyimleyen var mı?
Önerileriniz nelerdir?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
A101'e gelecek olan model iyi fiyatına göre. T13'teki bas kalitesini bulamazsınız yalnız.
Bir de aynı fiyata Haylou GT1 Plus var. Biraz daha yüksek fiyata Haylou GT1 XR var. Bunlar arasında seçim yapılabilir.

Farway

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A101'e gelecek olan model iyi fiyatına göre. T13'teki bas kalitesini bulamazsınız yalnız.
Bir de aynı fiyata Haylou GT1 Plus var. Biraz daha yüksek fiyata Haylou GT1 XR var. Bunlar arasında seçim yapılabilir.
Aga aldım bile şu an deniyorum tizler kesinlikle T13 ten daha iyi onu söyleyeyim. Tasarımda çok minimal T13 e göre ve en azından parmak izi tutmuyor parlak değil. Kulağada iyi oturdu. Yine çok ufak bir dip ses duyuyorum T5 te olmayan ama T13 gibi pıt etmiyor o yüzden rahatsızlık yok.

İlk eksileri kutu ışığı,ve kulaklığı kapayıp açmak için kutu zorunluluğu olması.
Uygulama işini kontrol edeceğim çok önemli değil ama umarım vardır desteği.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aga aldım bile şu an deniyorum tizler kesinlikle T13 ten daha iyi onu söyleyeyim. Tasarımda çok minimal T13 e göre ve en azından parmak izi tutmuyor parlak değil. Kulağada iyi oturdu. Yine çok ufak bir dip ses duyuyorum T5 te olmayan ama T13 gibi pıt etmiyor o yüzden rahatsızlık yok.

İlk eksileri kutu ışığı,ve kulaklığı kapayıp açmak için kutu zorunluluğu olması.
Uygulama işini kontrol edeceğim çok önemli değil ama umarım vardır desteği.
Hayırlı olsun :) Gelmiş mi A101'lere şimdiden? Benim başlığı up'layayım eğer öyleyse.
Uygulama desteği son baktığımda yoktu ama yine bir kontrol edersin.

Farway

80+ Silver
Hayırlı olsun :) Gelmiş mi A101'lere şimdiden? Benim başlığı up'layayım eğer öyleyse.
Uygulama desteği son baktığımda yoktu ama yine bir kontrol edersin.
Gelmiş,bir mağaza vermedi perşembe satılacak şimdi kasa okumaz dedi,ben de aynı caddede bir a101 daha var ona girdim vardı bir şansımı denedim almış oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelmiş,bir mağaza vermedi perşembe satılacak şimdi kasa okumaz dedi,ben de aynı caddede bir a101 daha var ona girdim vardı bir şansımı denedim almış oldum.
T13'ü tercih edermişim ama daha fazla uğraşmak istemiyorum.
Yazılım desteği yok,Şarj göstergesi yok,oyun modu açıkmı kapalımı sesli söylemiyor T13 te söylüyordu. Neyse hayırlı olsun uzun kullanımds bir inceleme yaparım. Bu arada yazılarını sadece burada değil başka forumlarda da görüyorum @Evil Belief teşekkürler

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mesaj otomatik birleştirildi:

T13'ü tercih edermişim ama daha fazla uğraşmak istemiyorum.
Yazılım desteği yok,Kutu Type C değil,Şarj göstergesi yok,oyun modu açıkmı kapalımı sesli söylemiyor T13 te söylüyordu. Neyse hayırlı olsun uzun kullanımds bir inceleme yaparım. Bu arada yazılarını sadece burada değil başka forumlarda da görüyorum @Evil Belief teşekkürler
Rica ederim hocam sağ olun da kutu Type C değil kısmına takıldım, Type C olması lazımdı. Aşağıya official sitesinden aldığım resmi ekliyorum. Bir sıkıntı olmasın? Gerçi koskoca A101 yapmaz öyle şey de ne bileyim.
1649679966186.png

Farway

80+ Silver
Rica ederim hocam sağ olun da kutu Type C değil kısmına takıldım, Type C olması lazımdı. Aşağıya official sitesinden aldığım resmi ekliyorum. Bir sıkıntı olmasın? Gerçi koskoca A101 yapmaz öyle şey de ne bileyim.
Alıntıyı görüntüle
Aga ben o bilgiyi yanlış verdim Type C kulaklık sorun yok yani,ben şsrja takmadan sadece ağzına baktım küçük gördüm de 😅 benim hatam

Top Bottom