sözde* 5 bine düşecekuzatmazlar gibi duruyor vaka sayıları 1 hafta içinde 5 bine düşücek ve tüm her yer açılcak gibi görünüyor
O zaman sınavaları kesin yapar bizim ziya.Sanmam kapanma sonunda vakalar 5k falan olacak sözde hop turizm sezonu açılsın.
Vakalar resmi olarak çıkmayacak adım gibi eminim. Turizm sezonunu kaçırır mı hiç ülke.Uzatılma ihtimali var gibi duruyor.Uzmanların dediği gibi bu tam kapanma bittiğinde tüm yasaklar kalkarsa (gece çıkma yasağı değil) vakalar tekrar aynı sayılara çıkar.Çıkmaması için kademe kademe yasakların kalkması lazım ama ülkeyede para lazım allah emanet
Allah kerim belli bir yere kadar saklanabilir ancaVakalar resmi olarak çıkmayacak adım gibi eminim. Turizm sezonunu kaçırır mı hiç ülke.
Normal şartlarda vakalar azaldıkça bizim tedbirleri arttırmamız gerek ama dediğim gibi normal şartlarda resmi bir açıklama gelmedikçe uzayıp uzamadığını anlayamayız.tam kapanma 19 mayısa uzadı diye muhabbet dönüyor doğru mu ya düzgün kaynak bulamadım boş haber siteleri uzattıkça uzatmışlar hep aynı şeyleri yazıyorlar belli bir şey bulamadım