Neler Yeni

(TAMAMLANDI) RTX 2060 sistem 2. Elde ne kadara satılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan
Samsung B-Die'ye laf etmedim, benim laf ettiğim nokta ramlerdi. 2. el 1000 TL'ye alacağıma 0 goodram alırım diyorum hala da arkasındayım. Samsung B-Die en iyi ddr4 chipi olmasına karşın Vengeance LPX'teki gibi kalitesiz varyantları da var. Goodram benim değil veya ben ceosunun babasının oğlu değilim, Şimdiye kadar ucuz diye hep tercih ettim ama 3600 cl16 4000mhz cl18lerde de kullandım. Benim için chip denk gelme şansı yok veya ben çok şanslıyım bana denk gelmedi dediğim gibi bilemiyorum. Farklı geldiği gün bu tezimi geri çekeceğim söz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
Bu arada Corsair Dominator serisinde Samsung dışında Hynix chip cıkanlar da mevcut onlardan haberiniz var mı peki? Hynix chip ile CL16 3600 Değerinin üstüne çıkan görmedim çıkan varsa da bilmiyorum(3200 mhz cl 16 modeli için konuşuyorum arkadaşınki ile aynı seri olması lazım)
Garanti demedim zaten, seri-rev no'dan öğreniyorsunuz onu ama b-die çıkma ihtimali olan ram ki satan kişideki de b dieyse pahalıdır.2060 ekran kartı olduğuna göre b-die olma ihtimali yüksek. İlk zamanlar b-dieda çok cömertti corsair, şuan karaborsada. hynix-cjr ile de 3733 cl14 kullandım gskill-ripjawslardan gelmişti.

majorw0w

80+ Silver
İyi akşamlar son zamanlarda çok açmadığımdan 2019’da aldığım bilgisayarımı satmak istiyorum çok düşündüm parçaları yükseltip ara sırada olsa oynamak için tutsam mı diye ama onun yerine konsol almaya karar verdim (Steam Deck) hem çok seyahata çıktığımdan hemde çoğunlukla hikayeli oyunlar oynadığımdan bu yüzdende elimdeki sistemi elden çıkarmak istiyorum önce resimlerini sonra bütün parçalarının linkini bulamazsam adını koyacağım.Alıntıyı görüntüle

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X
Ekran Kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Evo
Anakart: Asus Prime B450M-A II
Ram: Corsair Dominator 8GB X2
PSU + Kasa: Corsair Carbide + 650W
Depolama Alanı: 256 GB SSD WD 1TB harddisk var SSD M2 değil markasını unuttum
Monitör: MSI 2K 27 Inc 165 Hz 1MS Curved
Klavye: Steelseries Apex 7
Mouse: Steelseries Aerox 3
Mousepad: Steelseries XL RGB
Kulaklık: Steelseries Arctis 3
Kasa 8.5 9 civarı Ekipman + Monitör doğru baktı isem 10 civarı gider hocam 18 den aşağı vermeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan
Garanti demedim zaten, seri-rev no'dan öğreniyorsunuz onu ama b-die çıkma ihtimali olan ram ki satan kişideki de b dieyse pahalıdır.2060 ekran kartı olduğuna göre b-die olma ihtimali yüksek. İlk zamanlar b-dieda çok cömertti corsair, şuan karaborsada. hynix-cjr ile de 3733 cl14 kullandım gskill-ripjawslardan gelmişti.
Corsair RSlerde hele nanya çıkma ihtimali var ki tam rus ruleti ağlamalık
Şuna bi O7 çakıp sana iyi geceler diliyorum

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
BAna ekipmanlarla aynısını alsana ? Monitör sıfırı 7 k zaten lütfen al.
Dostum sana bir laf atmadım 2. El toplu olarak sattığı için hızlı bir şekilde bu fiyat daha mantıklı olur

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Corsair RSlerde hele nanya çıkma ihtimali var ki tam rus ruleti ağlamalık
Şuna bi O7 çakıp sana iyi geceler diliyorum
İkinizinde bilgilerine hayran kaldım açıkça söylemek gerekirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat öldürme klavye 3.4 k sıfırı 1k ya mı versin ?
Dostum ben kendi yorumumu yaptım sende lütfen kendi yorumunu yap karşılıklı münakaşaya girmeyi tercih etmiyorum.

majorw0w

80+ Silver

Dostum ben kendi yorumumu yaptım sende lütfen kendi yorumunu yap karşılıklı münakaşaya girmeyi tercih etmiyorum.
Mantıklı yap o zaman.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Mantıklı yap o zaman.
Dostum hala neyi anlamıyorsun diyorumki ben kendi yorumumu yaptım sende kendi yorumunu yap istersen git başka insanların yorumlarını eleştir. Benim yorumuma eleştiri yaptın yanıt verdim ve artık susmanı istedim konuyu uzatmamanı rica ettim ama hâlâ daha konuyu uzatıyorsun, iyi akşamlar.

majorw0w

80+ Silver
Dostum hala neyi anlamıyorsun diyorumki ben kendi yorumumu yaptım sende kendi yorumunu yap istersen git başka insanların yorumlarını eleştir. Benim yorumuma eleştiri yaptın yanıt verdim ve artık susmanı istedim konuyu uzatmamanı rica ettim ama hâlâ daha konuyu uzatıyorsun, iyi akşamlar.
BAna 18 çok diyip kendin laf söylüyorsun bana bul şimdi alacağım 14 e aynısını ? Monitör 7k Ekipmanlardan klavye 3.4 k kasayı daha saymadım kulaklık 1.8k bir de pazarlık 12- 13 diyorsun yazıktır ya bu kadar ölücü olma mantıklı yorum yapsan anlarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,153
İsim
Murat Orhan

Valla teşekkür ederim herhalde ilk defa böyle bir iltifat aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,739
Üyeler
163,711
Son üye
Moonkn
Top Bottom