Neler Yeni

(TAMAMLANDI) RTX 2060 sistem 2. Elde ne kadara satılır ?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
ekran kartını 3 e satarsan iyi satış derim piyasa çok düştü RX6800 bile 5.5 a zor gidiyor sadece kasayı satsan hızlı satarsın ama komple set satmak çok zor rtx 2060 kartla beraber 800 TL lik mousepadi kimse almaz mesela yani çok ama çok nadirdir alan
bana sorarsan ekipmanları ayrı kasa ve monitörü iki ayrı şekilde sat daha hızlı alıcı bulursun

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,258
İsim
yusuf ecer
benim anlamadığım bir şey var ama şimdi siz goodram diyorsunuz ama bu goodramin rgb’si yok görünüşü yok çok adı bilinen bi marka değil tamam güzel bir fiyat performans ürünü fakat piyasası bu ürünün hani tamam bu fiyata daha iyisini alabilir insanlar ama tercih meselesi değil mi anlamadım
dostum boşver onu diyenleri, b-die ram satın alabileceğin en kaliteli chiptir ki bulamazsın kolay kolay da.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2060 sistemi ben alacak olsam 8,5-9 anca veririm hocam kendiniz alacak gibi yorumlayın. 2060 ekran kartına 5 vereciğime gider 2. el 6700 alırım
Ekipmanları da katıyorum ben. Apex 7 falan pahalı şeyler. Yoksa sadece kasanın ederi düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,186
İsim
Murat Orhan
b-die MAKSİMUM CL18 3600-3800mü oluyomuş hmm
Samsung B-Die cidden iyi bir chip fakat 4000mhz gördüm maksimum her b die' bu performanslarda çalışamıyor. 3200 mhzden 4 bin görmek hayal gibi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum boşver onu diyenleri, b-die ram satın alabileceğin en kaliteli chiptir ki bulamazsın kolay kolay da.
En kaliteli chip ama herkes 4k mhzlara çıkaramıyor maalesef. Ayrıca Goodram Micron E Die chip kullanıyor, Crucial ballistixler ile aynı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,258
İsim
yusuf ecer
Samsung B-Die cidden iyi bir chip fakat 4000mhz gördüm maksimum her b die' bu performanslarda çalışamıyor. 3200 mhzden 4 bin görmek hayal gibi olacaktır.
Denediğin ram çöp bin b-diedir, b dieyla alakasi yok onun da. Sahip olabileceğin tartışmasız en iyi chip B-die'dir. hatta crucialdan çıkan e-dielar da işi bilen adam için çöp bile denilebilir.Micron-e dielarda sub timinglerle fazla oynayamıyorsun bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,186
İsim
Murat Orhan
benim anlamadığım bir şey var ama şimdi siz goodram diyorsunuz ama bu goodramin rgb’si yok görünüşü yok çok adı bilinen bi marka değil tamam güzel bir fiyat performans ürünü fakat piyasası bu ürünün hani tamam bu fiyata daha iyisini alabilir insanlar ama tercih meselesi değil mi anlamadım
Hocam Goodram Avrupada'ki Tek bellek üreticisi ve 1991den beri bu sektörde. Malzemesi kaliteli, Ömür boyu garantisi var. Zibilyon tane model çıkarıp göz boyamıyorlar. Goodram IRDM Siyah var aynısının beyazı var bir tane de RGBli modeli var. Micron E-Die chip kullanıyor, Crucial ballistixler ile aynı. 3600 CL14,CL16 ve 4000Mhz CL18 yapanlar var.

En ucuz olanı Siya modeli 400 TL 8 gb 3600 mhz
Beyaz olanı 480 TL
RGBLİ 8x2 olanı da 1048 TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,258
İsim
yusuf ecer
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kaliteli chip ama herkes 4k mhzlara çıkaramıyor maalesef. Ayrıca Goodram Micron E Die chip kullanıyor, Crucial ballistixler ile aynı?
Goodram kesinlikle onu kullanmıyor,çıkma şansı var.Parası yetmeyen, bütçede sıkıntılı olan insanlara kullandığım ram goodram, kullandığı e-die micron rev e die değil, çöp bin e die. Bu xpg gammixlerde de mevcut. Ürün fiyat performans olabilir evet ama tanesini 1500tlye bulsan şanslı hissedeceğin samsung b-die chiplerle karşılaştırılamaz bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,186
İsim
Murat Orhan
Goodram kesinlikle onu kullanmıyor,çıkma şansı var.Parası yetmeyen, bütçede sıkıntılı olan insanlara kullandığım ram goodram, kullandığı e-die micron rev e die değil, çöp bin e die. Bu xpg gammixlerde de mevcut. Ürün fiyat performans olabilir evet ama tanesini 1500tlye bulsan şanslı hissedeceğin samsung b-die chiplerle karşılaştırılamaz bile.
Goodramde şans eseri chip gelme durumunu bir ben yaşamadım sanırım. Overclock performansını çok başarılı bulurum sıklıkla da överim. Ha şöyle bir şey var, Rev E Die değide düz E Die'de olsa 4000 Mhz CL18 3600 Mhz CL16 Değerleri beni oldukça tatmin eder bu bütçeye.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,258
İsim
yusuf ecer
Goodramde şans eseri chip gelme durumunu bir ben yaşamadım sanırım. Overclock performansını çok başarılı bulurum sıklıkla da överim. Ha şöyle bir şey var, Rev E Die değide düz E Die'de olsa 4000 Mhz CL18 3600 Mhz CL16 Değerleri beni oldukça tatmin eder bu bütçeye.
Evet bak, altını çizerek diyorum fp diyebilirsiniz, aynı chip 50tl fazla ödediğiniz ramde de çıkıyorsa fpdir evet. Ama oturup da ferrari çöp şahin al, ayağını yerden kesiyo demek gibi oluyor bu. Tartışmaya kapalı şekilde god tier bin samsung b-die. Goodram de fp ürünü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,186
İsim
Murat Orhan
Bu arada Corsair Dominator serisinde Samsung dışında Hynix chip cıkanlar da mevcut onlardan haberiniz var mı peki? Hynix chip ile CL16 3600 Değerinin üstüne çıkan görmedim çıkan varsa da bilmiyorum(3200 mhz cl 16 modeli için konuşuyorum arkadaşınki ile aynı seri olması lazım)

Top Bottom