SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
doların gücü bu.sende varsa indirim yoksa bindirim.yastık altında doları olanlar için yazdımBu indirim mi yoksa bindirim mi hocam
Dayı ne anlation aedoların gücü bu.sende varsa indirim yoksa bindirim.yastık altında doları olanlar için yazdım
2 dakika akakçeye baktım 56 TL'ye var migrostadoların gücü bu.sende varsa indirim yoksa bindirim.yastık altında doları olanlar için yazdım
Hocam sen ne anlatiyon yadoların gücü bu.sende varsa indirim yoksa bindirim.yastık altında doları olanlar için yazdım
Yurt dışında yaşayan adam için de pahalı. 380 Gr reçel 7 dolar mu olur. 7 dolara 2 kilo alır
Yok sattığını anlayamazsınız. Evet satıyor. Ama burdakinde belki 1 tane stok vardı, bilemeyizfransadaki reçellerle tamek reçelin kalitesi 1 mi? satılıyor demmeki ki stoklar tükeniyor.yok satıyor demekki.tamek reçel bu. 7 dolar eder. değeri demekki.yadırgamamak lazım bu durumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fransadaki daha kalitelifransadaki reçellerle tamek reçelin kalitesi 1 mi? satılıyor demmeki ki stoklar tükeniyor.yok satıyor demekki.tamek reçel bu. 7 dolar eder. değeri demekki.yadırgamamak lazım bu durumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: