Şu an ki tamircim güzel yapıyor, fakat biraz yavaş çalıştığı için kar edemiyorum güzel işcilik yapan 100-150 TL arası masraf çıkaran tamirci var mı arkadaşlar?
Profesyonel yapamıyorum. BİOS yazabilirim mosfet ölçebilirim ama Reball yapamam.Bu arada ekran kartı tamircisi olduğunu da belirtin.
Türkiye içinde olsa yeter. İl önemli değil.nerede? almanyadan biyer öneren bile çıkabilir.
Yanlış anladınız. Aradığınız tamircinin ekran kartı tamircisi olduğunu belirtin.Profesyonel yapamıyorum. BİOS yazabilirim mosfet ölçebilirim ama Reball yapamam.
Post automatically merged:
Türkiye içinde olsa yeter. İl önemli değil.
Hocam madem kar elde edemiyorsun neden bu işi yapıyorsun ? birde hangi bölümden mezunsun ?Bu arada piyasadaki arızalı kartları alıp tamir ettirip kar ederim sananlar var. Denemeyin!![]()
Kar edersisinz fakat, kart müşteridde bozulursa çok ilerleyebilir. Piyasada normal tamircilerin kullandığı kurşuna eksta olarak tamircime daha iyi bir kurşun veriyorum tabi bunu yapınca fiyat artıyor, kart başı 75-100 arası kar ediyorum.Hocam madem kar elde edemiyorsun neden bu işi yapıyorsun ? birde hangi bölümden mezunsun ?