Neler Yeni

Tamirci Telefonumu Başkasına Vermiş

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Tavsiyem direk karakola gidip şikayetçi olmanız ilgilenmezlerse ki bu çok normal alıştığımız durumlar başka birinde deneyin.
Bunun böyle kalmasını istemem.

HoYeon Jung

80+ Gold
Dostum bak ben bile sinir oldum. Ya insanları en*yi yerine koymak nedir? Gidin karakola direkt şikayet edin. Size verse de vermese de gidin şikayet edin. Neden boşu boşuna süründürsün sizi. Çıkartın kırtasiyeden faturayı direkt karakola gidin.

Yavuz241

80+ Bronze
karakola şikayet et imeiyle alırsın ben asıl adama üzüldüm parayı vermiş ama telefon çalıntı asıl bu tür işlerde imei numarasıyla iş yapılması gerekiyyor
Hocam İMEİ numarasını ben bilmiyorum nasıl olur?

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam bu gün sonuna kadar bekleyeceğiz. Adam telefonu vermeyi düşünürse bizde polise gidersek bu sefer olay çok tırmanacak. Bugün adamdan dönüş gelmez ise gideceğiz.
Hocam tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Sorun kaba bir şekilde, telefonumu verecek misin vermeyecek misin?
Karakola gideceğim şimdi hazırlanıyorum de.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
karakolu falan boşver topla akrabaları dükkanı bas (!)

Yavuz241

80+ Bronze

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok, çok ilginç bir şey. İlkle ben bu tamircinin çalışma ortamını merak ettim şimdi. Nasıl o vermeden onunkinden başka telefonu almasına izin verir? Vermezse mutlaka hem alandan hem de ilk götürdüğünüz tamirciden şikayetçi olun. İşi düzgün yapamıyorsa hiç yapmasın, bu nedir böyle. İnsanların çalışıp emeğiyle kazandığı parayla aldıkları cihazlar söz konusu burada.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Selamlar. Direk konuya giriyorum. Bundan önce Redmi note 9 pro telefonum bozuldu. Garantisine gönderdik ve anakart arızası gibi bir şey dendi ve 2350tl fatura çıktı ve bizde ödemedik. Telefon elimize geri geldi. Bizde arkasından ilçemizdeki bir bilgisayar, telefon işlerini yapan bir adama götürdük. Bu adam önce kendisi telefonu yapmaya çalıştı ve başaramadı. Arkasından ben bunu İzmire götüreyim orada yaparlar dedi. Kendin İzmirin ilçesinde oturuyorum bu arada. İşte İzmire götürdü orada tamircilere bıraktı. Arkasından belirli bir süre geçti ve telefonum olmuş. Bugün telefonumu İzmire götüren adam aradı ve dedi ki. (Olay burada kopuyor, söylediklerini aynen yazıyorum.) Bende olayı babamdan duyduğum kadarı ile anlatıyorum. Hocam senin telefon oldu ama şöyle bir sıkıntı var. Telefonu bıraktığım adam senin telefonunu tamir etmiş ama senin telefonu başkasına vermiş. Evet yanlış duymadınız başkasına vermiş. Adam daha başka telefonu varken gidip benim telefonumu almış. Telefonumu alan kişiyle irtibata geçtik. Adam diyorki ben bu telefonu geri vermem. Aynen gördüğünüz gibi adam telefonumu geri vermiyor. Adamı aradık açmıyor. Mesaj yazdık bir geri dönüş yok. Ne yapmamız gerekli? Adamdan yarına kadar mesaj gelmez ise Telefonu verdiğimiz kişiden, telefonu yapan ustadan ve telefonu alan adamdan şikayetçi olacağız. Telefonumu adam geri vermez ise ne yapabiliriz?
Sana daha iyisinden yeni bir telefon alıversin. Senin tek muhatabın, telefonu teslim ettiğin tamirci. Diğerleri sizi ilgilendirmez. O uğraşsın ya da yeni bir telefon alıversin.

Yavuz241

80+ Bronze
Sana daha iyisinden yeni bir telefon alıversin. Senin tek muhatabın, telefonu teslim ettiğin tamirci. Diğerleri sizi ilgilendirmez. O uğraşsın ya da yeni bir telefon alıversin.
Yeni telefonu alsa uğraşmam bile zaten.
Hocam o zaman o adam başınızı ağrıtır. Gidin direkt karakola, boşuna beklemeyin.
Bende öyle düşünüyorum hocam ama bir süre beklemek en iyisi.

HoYeon Jung

80+ Gold
Yeni telefonu alsa uğraşmam bile zaten.

Bende öyle düşünüyorum hocam ama bir süre beklemek en iyisi.
Hocam adamın gerçekten vereceğini düşünüyor musunuz?
Ne kadar zaman geçerse sizin için o kadar kötü olur. Yarın gittiniz, adam diyecek dün neden gelmediniz?
İlk başta ki telefoncuya söyle, ya cihaz alsın ya da karakola bugünden gidin. Benden size bir tavsiye, belki başınız iyice ağırabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,690
Üyeler
164,043
Son üye
Yiğitjpg