Neler Yeni

Tamirci Telefonumu Başkasına Vermiş

Yavuz241

80+ Bronze
Gülücük atan değerli arkadaşlar. Umarım başınıza gelmez.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
One öyle hocam karaborsaya gitmiş telefon. Sen ilk tamire gittiğin adama üstele ben sana tamir diye verdim kimlere verdin telefonu senden de şikayetçi olacağım diğerlerinden de diye mesaj at adama. Hatta yapabiliyorsan adamın dükkanın önünde afiş as :D Telefonumu çaldılar geri vermiyorlar diye :D Kavga çıkar büyük ihtimal ama ses getirir. Bu arada izmirin neresine götürdü bende izmirdeyim. Kesin çankayadır :D

Yavuz241

80+ Bronze
One öyle hocam karaborsaya gitmiş telefon. Sen ilk tamire gittiğin adama üstele ben sana tamir diye verdim kimlere verdin telefonu senden de şikayetçi olacağım diğerlerinden de diye mesaj at adama. Hatta yapabiliyorsan adamın dükkanın önünde afiş as :D Telefonumu çaldılar geri vermiyorlar diye :D Kavga çıkar büyük ihtimal ama ses getirir. Bu arada izmirin neresine götürdü bende izmirdeyim. Kesin çankayadır :D
Hocam vallaha yer olarak neresi bilmiyorum. Çankaya ise beraber kavgaya gideriz artık adamdan telefonu almaya.

HoYeon Jung

80+ Gold
Yani Çankaya'dan başka bir yerde olması beklenemez.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Faturan varsa kolaylıkla alırsın telefonu,

ama neden baştan tamir'e vereceğine yeni telefon almadın ki, telefonun yarı fiyatından fazla tamir parası ödemişsin :D

Erda Yıldırım

80+ Gold
Babada böyle bir şey olmuştu gittim adamı tehtit ettim eğer vermez isen seni mahkemeye veririm diye 2 gün olmadan adam telefonu evime kadar getirdi ama biz yinede adamdan şikayetçi olduk.

Yavuz241

80+ Bronze
Faturan varsa kolaylıkla alırsın telefonu,

ama neden baştan tamir'e vereceğine yeni telefon almadın ki, telefonun yarı fiyatından fazla tamir parası ödemişsin :D
Fatura mail olarak var 2dk de çıkartırım. İnşallah geri alırız.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Benim başıma böyle bir şey gelecek, o adam telefonu vermem diyecek, ölüme kadar gider. Hakkınızı arayın hocam.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Direk Karakola Git Ve Şikayet Et Beklemek Gibi Saçma Şeyler Yapma.(Bana Kalsa Ben O Adama O Telefonu Montalarım nasıl Başkasına Satar)
2830211_o08e0.jpg

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
karakola şikayet et imeiyle alırsın ben asıl adama üzüldüm parayı vermiş ama telefon çalıntı asıl bu tür işlerde imei numarasıyla iş yapılması gerekiyyor

Yavuz241

80+ Bronze
Direk Karakola Git Ve Şikayet Et Beklemek Gibi Saçma Şeyler Yapma.(Bana Kalsa Ben O Adama O Telefonu Montalarım nasıl Başkasına Satar)
Hocam bu gün sonuna kadar bekleyeceğiz. Adam telefonu vermeyi düşünürse bizde polise gidersek bu sefer olay çok tırmanacak. Bugün adamdan dönüş gelmez ise gideceğiz.

Top Bottom