WtfHocam kısa şekilde izah edeyim tekrar. Tamirci adam satmamış telefonu başka birinin telefonu yerine benimkini vermiş.
Hocam vallaha yer olarak neresi bilmiyorum. Çankaya ise beraber kavgaya gideriz artık adamdan telefonu almaya.One öyle hocam karaborsaya gitmiş telefon. Sen ilk tamire gittiğin adama üstele ben sana tamir diye verdim kimlere verdin telefonu senden de şikayetçi olacağım diğerlerinden de diye mesaj at adama. Hatta yapabiliyorsan adamın dükkanın önünde afiş as Telefonumu çaldılar geri vermiyorlar diye Kavga çıkar büyük ihtimal ama ses getirir. Bu arada izmirin neresine götürdü bende izmirdeyim. Kesin çankayadır
Yani Çankaya'dan başka bir yerde olması beklenemez.One öyle hocam karaborsaya gitmiş telefon. Sen ilk tamire gittiğin adama üstele ben sana tamir diye verdim kimlere verdin telefonu senden de şikayetçi olacağım diğerlerinden de diye mesaj at adama. Hatta yapabiliyorsan adamın dükkanın önünde afiş as Telefonumu çaldılar geri vermiyorlar diye Kavga çıkar büyük ihtimal ama ses getirir. Bu arada izmirin neresine götürdü bende izmirdeyim. Kesin çankayadır
xD bence çankayadır ben sanrıçtayımHocam vallaha yer olarak neresi bilmiyorum. Çankaya ise beraber kavgaya gideriz artık adamdan telefonu almaya.
Fatura mail olarak var 2dk de çıkartırım. İnşallah geri alırız.Faturan varsa kolaylıkla alırsın telefonu,
ama neden baştan tamir'e vereceğine yeni telefon almadın ki, telefonun yarı fiyatından fazla tamir parası ödemişsin
Hocam bu gün sonuna kadar bekleyeceğiz. Adam telefonu vermeyi düşünürse bizde polise gidersek bu sefer olay çok tırmanacak. Bugün adamdan dönüş gelmez ise gideceğiz.Direk Karakola Git Ve Şikayet Et Beklemek Gibi Saçma Şeyler Yapma.(Bana Kalsa Ben O Adama O Telefonu Montalarım nasıl Başkasına Satar)