Yardım tamperli cam kasa alınır mı

aga pahalı dedigin kasada 6 tane de fan geliyor yanında ve 199tl kadar falan fark var aralarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 tane fanla beraber geliyor ve tasarımda benim için önemli performansta abdullah abi de incelemesini yapmış tabi o zamanlar daha ucuzmuş ama işte sonuç ortada 899 TL bandına kadar çıktı
Bu kadar mesaj yazmışsın,bizi dinlemiyorsun,kasanın iyi olduğunu savunuyorsun.
Al o zaman bizi dinlemeyeceksen niye soruyorsun?

X465 Ya da BattleCrusier harici temperli cam önermiyorum, mesh kasa bile daha iyi. İnsanları dinlemiyorsan al kardeşim mis gibi kasa aa! En iyi fikir seninki biz bilr halt bilmiyoruz.

öncelikle herkese merhaba , size bir sorum olacak ve bunları tek tek listeliycem ama ondan önce kasanın linkini en aşağı koydum
1 ögrenciyim o sebeple bir kaç kere kasayı götürmem gereke bilir yolda falan camı kırılır mı veya zarar görür mü
2 soğutma konusunda ki etkisi öbür kasalara göre daha fazla mı olur
3 bu marka tercih edilir mi veya neden edilmez , edilmezse de hangi marka tercih edilir
kasanın linki : https://m.n11.com/gamepower-warcry-...vCtHsB4sqHDEEkfF--NEOSs1J03-DHVIaAph0EALw_wcB
Soğutması çöp, dikkatli taşırsan kırılmaz ama Gamepower'ın malzeme kalitesine güven olmaz. Airhawk duo al, soğutması çok daha iyi. Fazla fan olması daha iyi soğutur demek değil.

Istersen o warcry kasasına 20 tane fan tak değişen bir şey olmaz bu tarz kasalar setup kasalar dır özelleştirilir genelde arkadaşların önerdiği air hawk duo bu kasaya tek atar ona bakabilirsiniz.kasadaki fan sayısına veya şekline asla aldanmayın.

Hocam warcry'ın soğutması çöp değil ki yaa yapmayın, sadece 900tl fiyatını hak etmiyor. Yanlış mı düşünüyorum?
@Abdullah Hacıgül
O kadar fan var ama o hava akışını sağlayacak delik yok. Malzeme kalitesi de kötü. Hem fiyatını hak etmiyor, hem de soğutması kötü.

Ayrıca airhawkduo da 200mm fan var.

Gamepower ürünleri hep böyle, kasalar da ve güç kaynaklarında kullanılan malzemeler kötü ve pahalı
Hocam 600'dü ilk çıktığında o kasa en azından Donanım Arşivi tanıttığında. O sıralarda alınabilecek bir kasaydı fakat şu an alınmaz dediğin gibi yine de soğutması o kadar kötü değil.

yav savunmuyorum ben isteklerimi belirttim sadece ne.

ne alaka sadece isteklerimi söylüyorum

yav savunmuyorum ben isteklerimi belirttim sadece ne.

ne alaka sadece isteklerimi söylüyorum
Sana o kadar kötü olduğunu söylüyoruz.Hem heryeri kapalı hem de 900tl banfında alınabilecek son kasa.
Ayrıca görsellikte ne var?sadece altında cam var.Diyelim efsane görüntülü.Kasaya bakmıyacaksın monitöre bakacaksın.

yok hocam beni yanlış anladınız ben sadece ikisinin arasında kalmıştım fakat tasarım olarak berbat olan bir kasa yerine hem performans hemde şık bir kasa arama peşindeyim
Berbat tasarım mı?

Airhawk almak zorunda değilsin tasarımı ile birlikte soğutması iyi olan kasalarda var senin bütçene göre.

Geri