Neler Yeni

Tanimadiğim Bi̇r Kedi̇ Boynuma Çi̇zi̇k Atti Kuduz Olur Muyum??

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karadal
Merhaba bugün okulda gezen bir kedi boynuma minik bir tırnak batırdı hafif kızarıklık var belki
ben elledim diyedir bilmiyorum kanama vs yok hafif bir çizik işte kuduz olur muyum en son 7 yıl önce
kuduz aşısı olmuştum O baya tedirgin oluyorum ve korkuyorum anlayan var mı psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum
anlayan varsa yardımcı olur mu şimdiden teşekkürler.

Mesaj otomatik birleştirildi:

7 yıl önce de böyle hafif yavru bir kedi 4 dişini bileğime geçirmişti ondan sonra 1 2 saat sonra aşı olmuştum hastanede beni ısıran kedide ölmüştü 1 gün sonra mı ne yada akşam falan ölmüştü her halde kesin kuduzdu o

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kahin olmadığım için kesin konuşamayacağım.
Gidip aşı olabilirsin.

.......

80+ Bronze
Olma ihtimali çok düşük olsa da var.Tedbiri elden bırakmayıp doktora git.Yine de o bölgeyi sabunlu yıka, ardından kolonya sür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karadal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu sokak hayvanı, acile gitmende fayda var
ailem ve abim bir şey olmaz dedi her gün sağ solumuzu demir kesiyor bir şey kesiyor o zaman sürekli aşı olmamız gerek falan demişti daha 24 saat geçmedi sizce yine de olmalı mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Merhaba bugün okulda gezen bir kedi boynuma minik bir tırnak batırdı hafif kızarıklık var belki
ben elledim diyedir bilmiyorum kanama vs yok hafif bir çizik işte kuduz olur muyum en son 7 yıl önce
kuduz aşısı olmuştum O baya tedirgin oluyorum ve korkuyorum anlayan var mı psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum
anlayan varsa yardımcı olur mu şimdiden teşekkürler.

7 yıl önce de böyle hafif yavru bir kedi 4 dişini bileğime geçirmişti ondan sonra 1 2 saat sonra aşı olmuştum hastanede beni ısıran kedide ölmüştü 1 gün sonra mı ne yada akşam falan ölmüştü her halde kesin kuduzdu o
Dostum ev kedim beni tırmaladı diye baya kötü olmuştum psikolojik anlamda olabilir miyim diye
Ama 1 hafta boyunca kedimi gözlemledim ve bir sorunu yoktu ondan dolayı kuduz aşısı olmadım ama senin ki sokak hayvanı
Kuduz vakaları ne kadar uzun zamandan beri pek görülmesede senin gidip yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum

Kediden kuduz olunmaz dostum aşıya gerek yok
Kediden kuduz kapılıyor bu arada

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
TANIMADIĞIN BİR KEDİ TIRNAK ATTIĞI İÇİN NEYİN NASIL OLDUĞUNU BİLEMEZSİN. MÜMKÜN OLAN EN KISA ZAMANDA ACİLE GİDİP KENDİNİ KONTROL ETTİRMENİ ÖNERİRİM.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karadal
Dostum ev kedim beni tırmaladı diye baya kötü olmuştum psikolojik anlamda olabilir miyim diye
Ama 1 hafta boyunca kedimi gözlemledim ve bir sorunu yoktu ondan dolayı kuduz aşısı olmadım ama senin ki sokak hayvanı
Kuduz vakaları ne kadar uzun zamandan beri pek görülmesede senin gidip yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum

Kediden kuduz kapılıyor bu arada
öyle kanama falan yok hafif bir çizik ama psikolojik olarak çok kötüyüm ve galiba olacağım her yerde yazıyor kediden kuduz olunur diye neden olunmaz dedin ki ?

Top Bottom