Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
Kanka kitap mı çıkarıcan hayırdır 200 sayfa ne matbaa bul ona bastırYani bütçe yeterse bunu alman daha iyi olur diyorsun.
Peki bugüne kadar yaşadığın sorunları öğrenebilir miyim?
Mesela tek seferde 100-200 sayfa basmak istesem bir sorun çıkar mı?
Valla bir sıkıntı olmaz.Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
Evet kitap bastığım da olacak.Kanka kitap mı çıkarıcan hayırdır 200 sayfa ne![]()
ben yapıyo9m kaçak kitapKanka kitap mı çıkarıcan hayırdır 200 sayfa ne matbaa bul ona bastır![]()
Evet kitap bastığım da olacak.
Aga napıym kitaplar olmuş 50-60 lira ucuza mâl etmek lazım.
Alıyom o zaman, araştırmak için fazla vaktim yok.Valla bir sıkıntı olmaz.
Bak bunu gördüm aklıma ortaokulda nöbetçilik yaptığımız günler geldi, okul binasının girişindeydi bizim yer.Aga napıym kitaplar olmuş 50-60 lira ucuza mâl etmek lazım.![]()
daha iyi olur kk rehberleri oku anlarsın.Aga napıym kitaplar olmuş 50-60 lira ucuza mâl etmek lazım.
Alıyom o zaman, araştırmak için fazla vaktim yok.
Son olarak şunu sorayım, senin attığın ve piyasadaki diğer Canon yazıcılar ile,
Epson L3151'in ne farkı olur? Çünkü piyasada birçok model var kafam çok karıştı.
Özellik bakımından arada pek bir fark da göremiyorum açıkçası.
Sen de yazmaya üşendin he bugün.daha iyi olur kk rehberleri oku anlarsın.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/epson-ecotank-l3111-yazici-incelemesi.225289/ bu benim ki wi-fi yok 3151 ile tek farkı da buSen de yazmaya üşendin he bugün.
Link at da okuyak bari.
Kenarlıksız yazdırma ve çift taraflı yazdırma özelliği var mı?https://forum.donanimarsivi.com/konu/epson-ecotank-l3111-yazici-incelemesi.225289/ bu benim ki wi-fi yok 3151 ile tek farkı da bu
İnceleme - EPSON ECOTANK L3151 YAZICI
İlk incelemem o yüzden yanlış bir şey yazdıysam affola diyor ve incelemeye başlıyorum. Yazıcının tam ismi EPSON ECOTANK L3151. Tarama, baskı, fotokobi ve marjsız fotoğraf baskı imkanı sunuyor. Ürünü Teknosa'dan 1499 TL'ye aldım. Wi-fi özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kutuyu açtığımızda kartonlarla...forum.donanimarsivi.com