- Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple Watch derim.
Tansiyon ölcme özelligi olan bir saat yok.
tansiyon ile ekg tamamen farklı şeyler biri kan basıncı diğeri kalp ritmiyle alakalı
Hocam yanlis bilgi verdim eger tansiyon EKG ise sanirim EKG tansiyon demek ustte arkadasinda dedigi gibi Apple watch 4 ve daha sonrasinda bu özellik var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur.
Tansiyon ve ekg yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka üşenmezsen eğer gece 1de etiketle beni bakıp söyliyeyim şarjı yok malum 2 günde bitiyor.
Tansiyon ölçebilen bir akıllı saat teknik olarak olamaz. Olanın da doğruluğu tartışılır. Akışı kesmeden sadece sensör ve ritim ölçümü ile tansiyonu doğru bir şekilde ölçemezsiniz. Bunun için yurtdışında özel üretilmiş bir kaç akıllı saat mevcuttur ama apple samsung gibi markalarda olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler babamın sağlık sorunu sebebiyle tansiyon ölçebilen saat arıyoruz şuan halihazırda Apple Watch 7 kullanıyor onda böyle bir özellik bulunmuyor maalesef. Sanırım Galaxy Watch 4 - 5 - 5 pro dışında bu işi yapabilen bir saat de yok. Peki Samsung saatleri iPhone'da kullanmamız mümkün değil mi yani kesin Samsung marka telefona mı geçmemiz gerekiyor?