F Fthbsrn 80+ Bronze Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 828 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Fatih Başaran 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar şimdilik biraz araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim son düşüncelerinizi almak istedim.
Arkadaşlar şimdilik biraz araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim son düşüncelerinizi almak istedim.
S sinanhrmn06 80+ Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim ahmet sinan harman 30 Aralık 2020 #2 Fthbsrn yazmış: Arkadaşlar şimdilik biraz araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim son düşüncelerinizi almak istedim. Devamı için tıklayın... Bende var sarj ı felan ıyı ses kalıtesıde ıyı yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum
Fthbsrn yazmış: Arkadaşlar şimdilik biraz araştırdıktan sonra bunu almaya karar verdim son düşüncelerinizi almak istedim. Devamı için tıklayın... Bende var sarj ı felan ıyı ses kalıtesıde ıyı yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum
F Fthbsrn 80+ Bronze Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 828 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Fatih Başaran 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sinanhrmn06 yazmış: Bende var sarj ı felan ıyı ses kalıtesıde ıyı yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum Devamı için tıklayın... teşekkürler. PRO modelini mi kullanıyorsunuz?
sinanhrmn06 yazmış: Bende var sarj ı felan ıyı ses kalıtesıde ıyı yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum Devamı için tıklayın... teşekkürler. PRO modelini mi kullanıyorsunuz?
S sinanhrmn06 80+ Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim ahmet sinan harman 30 Aralık 2020 #4 Bunu diyorsan evet pro modeli
F Fthbsrn 80+ Bronze Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 828 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Fatih Başaran 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 sinanhrmn06 yazmış: Alıntıyı görüntüle Bunu diyorsan evet pro modeli Devamı için tıklayın... evet bu modelden bahsediyorum siyah mı almalıyım sizce yoksa beyaz mı?
sinanhrmn06 yazmış: Alıntıyı görüntüle Bunu diyorsan evet pro modeli Devamı için tıklayın... evet bu modelden bahsediyorum siyah mı almalıyım sizce yoksa beyaz mı?