Neler Yeni

TaoTronics SoundLiberty 79 PRO alınır mı?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bütçe
400
Herkese selamlar arkadaşlar. Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum, 2 adet aldığım (Xiaomi ve Lenovo) kablosuz kulaklıktan hiç memnun kalmadım, ses kalitelerini de hiç beğenmedim ancak bütçemi 400 TL'ye kadar çıkarttım. Sizce bu kulaklık alınır mı? Değer mi arkadaşlar?
Bu fiyata daha iyi bir önerisi olan var ise sunmaktan çekinmesin, günlük işlerimde kullanmayı düşünüyorum, ortalama 2 saat konuşma ve 4 saat müzik dinleme olacak içinde. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ortalama 2 saat konuşma
Bu tür modellerin mikrofon performansı pek iyi olmuyor. Youtube'da bir Türk Youtuber incelemişti izledim, Pro'su da pek iyi değil.
Görüşme için 4 mikrofonlu şu model daha başarılı, Enes Özen'den ve diğer kanallardan incelemesini izleyebilirsiniz:

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür modellerin mikrofon performansı pek iyi olmuyor. Youtube'da bir Türk Youtuber incelemişti izledim, Pro'su da pek iyi değil.
Görüşme için 4 mikrofonlu şu model daha başarılı, Enes Özen'den ve diğer kanallardan incelemesini izleyebilirsiniz:
Müzik performansı nasıldır acaba bunların, yakın mıdır yoksa A10 daha mı iyidir?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Müzik performansı nasıldır acaba bunların, yakın mıdır yoksa A10 daha mı iyidir?
Tip olarak biri silikonlu biri silikonsuz olduğu için silikonsuz olan A10 bass seslerde tahminen daha geridedir.
Hem silikonlu hem idare eder mikrofonlu model olarak 53 Pro'ya da bakabilirsiniz.
2 saat görüşme uzun bir süre olduğu için silikonlu önermedim, kendi sesini içten duyduğun için kötü bir his oluyor ben sevmiyorum o hissi :)

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tip olarak biri silikonlu biri silikonsuz olduğu için silikonsuz olan A10 bass seslerde tahminen daha geridedir.
Hem silikonlu hem idare eder mikrofonlu model olarak 53 Pro'ya da bakabilirsiniz.
2 saat görüşme uzun bir süre olduğu için silikonlu önermedim, kendi sesini içten duyduğun için kötü bir his oluyor ben sevmiyorum o hissi :)
A53 Pro'dan daha gelişmiş bir kulaklık diye biliyorum ben A79 Pro'yu. Slikonsuz kullanmadığım için hiç alışık değilim. :D

Top Bottom