Neler Yeni

TaoTronics SoundSurge 85 Alınır mı?

plawindy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Köprülü
400 lira gayet iyi fiyat mikrofonu dc ve normal telefon görüşmelerinde memnun edecektir
400 liraya daha iyisi zor
Ekin Kollama nın videosunu izleyebilirsin
peki son olarak yeni uzun bir jack kablosu alıp kulaklıkta kullanabilir miyim biliyor musunuz?

plawindy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efekan Köprülü
400 lira gayet iyi fiyat mikrofonu dc ve normal telefon görüşmelerinde memnun edecektir
400 liraya daha iyisi zor
Ekin Kollama nın videosunu izleyebilirsin
hocam sizce soundsurge 90 modelini mi almalıyım benim için mikrofon da önemli karşıya sesimin net ve anlaşılabilir gitmesini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetoothta çok aşırı gecikme olacağını sanmam çünkü arkadaşım oyunlarda,canlı derslerde felan herşeyde onu kullanıyor.

İnternette kutu açılım videoları var hocam kablosuına felan bakabilrisiniz. Detaylı inceleme videoları mevcut.
hocam sizce soundsurge 90 modelini mi almalıyım benim için mikrofon da önemli karşıya sesimin net ve anlaşılabilir gitmesini istiyorum yoksa soundsurge 85 modelindeki mikrofon gayet yeterli mi kafamdaki tek soru bu

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
hocam sizce soundsurge 90 modelini mi almalıyım benim için mikrofon da önemli karşıya sesimin net ve anlaşılabilir gitmesini istiyorum

hocam sizce soundsurge 90 modelini mi almalıyım benim için mikrofon da önemli karşıya sesimin net ve anlaşılabilir gitmesini istiyorum yoksa soundsurge 85 modelindeki mikrofon gayet yeterli mi kafamdaki tek soru bu
85 modelindeki mikrofon gayet yeterli hocam youtube'daki testlerde izleyebilirsiniz.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek

90 modeli hakkında bilgim yok ama bütçeniz varsa incelemeleri izleyip alabilirsiniz

Rickk sanchez

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rıza çiçek
Kulaklığı üç aydır kullanıyorum
380 TL ye almıştım
Ses kalitesi günlük bir kullanıcıyı memnun edecektir
Bilgisayarda Bluetooth ile kullanacaksan derslerde YouTube da dc de sıkıntı olmaz ama rekabetçi oyunlarda rahatsız edici bir gecikme var
Lol gibi oyunlar veya hikaye oyunları oynanabilir
Kablo uzunluğu 120 cm
Başka merak ettiğin bişey varsa cevaplayabilirim
Konu eskiymiş ama ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum ve benim için önemli olan 1-2 saat aralıksız kullanımda kulakta terleme, ağrı vs. yapmaması bu açıdan nasıl acaba

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Konu eskiymiş ama ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum ve benim için önemli olan 1-2 saat aralıksız kullanımda kulakta terleme, ağrı vs. yapmaması bu açıdan nasıl acaba
Deri olduğu için terleme oluyo uzun kullanımda
Ama rahatlık açısından sıkıntı yaşamadım

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
hocam dışarıya çok ses veriyor diyorlar doğru mudur acaba?
En yüksek ses seviyesinde etrafınızdakiler de sizinle beraber dinliyo şarkıyı ama en yüksek ses seviyesinde kullanabileceğinizi sanmam .
Uzun süredir toplu taşımada kullanıyorum sesini kısar mısın diyen olmadı

Protos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Gümüş
Evet evet hiçbir sorun yok al pişman olmazsın.(yardımcı olduysa cevabımı en iyi cevap işaretlersen çok mutlu olurum) başka soruların varsa sorabilirsin.
acaba mikrofonu kullanırken kendi sesi geri geliyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,553
Üyeler
161,088
Son üye
hakansea
Top Bottom