BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 853
Hangi tarayıcı olursa olsun açıkken pingim uçuyor. Oyunla beraber tarayıcı kullanmam gerekiyor ama kullanamıyorum. 1K pingi geçiyor.
Genel olarak mı 8 yoksa upload mı?Hızım genel olarak 8 mbps. Pingte normalde sorunum yok. Lol oynarken sabit 25 ms. Csgo oynarken sabit 80 ms. Ama tarayıcıyı açtığım zaman görev yöneticisinde ağ kullanımında zirvede. Tarayıcıyı açtığım anda ping 1k oluyor iki oyunda da.
Tarayıcın nedir?Genel olarak. Benim altyapım böyle. Ama farkındaysan ben sana ping sorunum var demiyorum. Tarayıcı açıkken ping sorunum var diyorum. Spotify ile müzik dinlerken bile ping olmuyor. Tarayıcı internetimin tamamını kullanıyor.
EdgeTarayıcın nedir?
Mavi ekran alıyorum operagx ile hepHocam OperaGX ile tarayıcının hızını ayarlayabiliyorsunuz.
Başka taraycıları denediniz mi?Edge
Mavi ekran alıyorum operagx ile hep
Evet. Her tarayıcıda aynı sorun. Tarayıcıda hiçbir site açık olmamasına rağmen bile internet kullanımında zirvede.Başka taraycıları denediniz mi?
virüs taraması yaptınız mı?Evet. Her tarayıcıda aynı sorun. Tarayıcıda hiçbir site açık olmamasına rağmen bile internet kullanımında zirvede.