Selam, yaklaşık dört gündür tarayıcılarda yaptığım aramaların ilk dört sırasında alakasız reklamlar bulunuyor bu reklamlara sebebiyet veren virüsden kurtulmak istiyorum. Yardımcı olur iseniz çok mutlu olurum.
Format atmak aklıma geliyor lakin verilerimi şuan yedeklemem imkansız. Format atmadan çözmem gerekli.
Bu reklamlardan kurtulmak için yaptığım işlemler;
-Uzantı ve eklentileri kontrol etmek. (Hiç bir uzantı bulamadım.)
-Malwarebytes Premium,Windows Defender ile bir çok defa virüs taraması yaparak bulunan virüsleri kaldırmak. (Güvenli modda'da denedim.)
-Adware Removal Tool ile tarama yapmak. (Hiç bir şey bulmadı.)
-Tarayıcı çerezlerini kaldırmak ve ayarlarını sıfırlamak.
-Denetim Masası üzerinden bilgisayarımda yabancı programların bulunup bulunmadığını kontrol ettim bir şey bulamadım.
-Windows başlangıcında çalışan programları kontrol ettim yabancı bir yazılım bulamadım.
örnek;
Format atmak aklıma geliyor lakin verilerimi şuan yedeklemem imkansız. Format atmadan çözmem gerekli.
Bu reklamlardan kurtulmak için yaptığım işlemler;
-Uzantı ve eklentileri kontrol etmek. (Hiç bir uzantı bulamadım.)
-Malwarebytes Premium,Windows Defender ile bir çok defa virüs taraması yaparak bulunan virüsleri kaldırmak. (Güvenli modda'da denedim.)
-Adware Removal Tool ile tarama yapmak. (Hiç bir şey bulmadı.)
-Tarayıcı çerezlerini kaldırmak ve ayarlarını sıfırlamak.
-Denetim Masası üzerinden bilgisayarımda yabancı programların bulunup bulunmadığını kontrol ettim bir şey bulamadım.
-Windows başlangıcında çalışan programları kontrol ettim yabancı bir yazılım bulamadım.
örnek;