Ben de bakkal konuşurken duydum 4 lira zam gelcek diyeSigara fiyatlarına Ocak ayındaki çifte zammın ardından 14 - 15 Mart tarihlerinde 2 lira zam gelmiş ve böylece 2022 yılı itibariyle toplam 6 TL zam yapılmıştı. Art arda zam gelen sigaraya bir zam daha uygulanacağı iddia edildi.
Nisan itibariyle sigara gruplarının tamamında en az 4 en fazla 6 TL zammın uygulanacağı sigara dağıtıcıları ve satıcılarına haber verildi.
Vatandaş şimdiden sigara bulmakta zorlandığını, sigara satan büfe ve marketler ise dağıtıcıların sigara dağıtımını azalttığını belirtti.
Ayrıca Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş da "Alkole de yüzde 10-15’lik bir zam gelecek. Alkol zammının Ramazan ayının girişinde, nisan ayının 2’si gibi gelmesini bekliyoruz" paylaşımında bulundu.
TÜTÜNÜDE ARTIK KURU FASULYE GİBİ LÜKSE ÇEVİRDİLER
KAYNAK: KAYNAK LİNK
Neşet Baba hayatta olsaydı çok sinielenirdi.içmeyin kardeşim
İşler öyle yürümüyor. Sigara bağımlısı sigara almak için elinden geleni yapar, gerekirse yemez içmez sigarayı alır. Adama fazladan para ödetmiş olursun. Ha artık alması daha zor olduğundan alamayabilir, bu da adamın zaten mutlu olmak için yaptığı şeyden de mahrum kalıp onu hem daha fazla sigaraya hem de içemediği için depresyona yönlendirir. Aynı olay araba ve ev almada da var, bunlar da ihtiyaçtan değil şeref ve güç meselesi olduğu için alınan şeyler.İyi olmuş, umarım insanlar bırakma çabası içine girerler bu sefer
1-2 aylık olan tüm konuları yukarı çıkardın tebrik ediyorum ,yorum kasmaya devam etmende başarılar.Temmuz ayında bir paket sigaranın 40 TL olması bekleniyor.
Hakikatten hangi konuya Yeni diye baksam bu arkadaş yükseltmiş. Amaç ne acaba?1-2 aylık olan tüm konuları yukarı çıkardın tebrik ediyorum ,yorum kasmaya devam etmende başarılar.