Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
Bunu açıklayın bi merak ettim.........l
Bunu açıklayın bi merak ettim.........l
4.Murat zamanında Halktaki disiplinsizliği ve devlet içindeki başıbuyrukluğu önlemek için pek çok kural çıkıyor.Bunu açıklayın bi merak ettim.
Çok sert gözükebilir ancak bunlara ölüme giden cezalar veriliyordu.4.Murat zamanında Halktaki disiplinsizliği ve devlet içindeki başıbuyrukluğu önlemek için pek çok kural çıkıyor.
Bunlardan bazıları uyuşturucu kullanmanın , nargilenin , kahvenin , gece dışarıya fenersiz çıkılmasının yasaklanması.
Gece dışarı fenersiz çıkılması yasağı hariç diğerkileri biliyordum da bu garip geldi başta. Ama mantığı anladım.4.Murat zamanında Halktaki disiplinsizliği ve devlet içindeki başıbuyrukluğu önlemek için pek çok kural çıkıyor.
Bunlardan bazıları uyuşturucu kullanmanın , nargilenin , kahvenin , gece dışarıya fenersiz çıkılmasının yasaklanması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok sert gözükebilir ancak bunlara ölüme giden cezalar veriliyordu.
Bu yapılmasaydı Osmanlı çok daha erken yıkılırdı
Gece dışarı fenersiz çıkan adam askerden gizleniyordur.Gece dışarı fenersiz çıkılması yasağı hariç diğerkileri biliyordum da bu garip geldi başta. Ama mantığı anladım.
3 metre olm bu. Aramızda 1 metre 10 santim var abla, tırnakları da sayarsak 1.5 metre.
Doğrudur. Uyuşturucu ticareti de yapıyor olabilir gizli gizli.Gece dışarı fenersiz çıkan adam askerden gizleniyordur.
Madem masumsun açık açık fenerinle çık denmiş bir nevi![]()
keske üstüme otursa
n-nefes alamazsınkeske üstüme otursa
o yüzden istiyorum zatenn-nefes alamazsın
Artık tarih 100bu tür videolar çok komik ve tarih içerikli oluyor