O daha büyük ihtimalBelki yurtdışı alır
Hiç katıldınız mı ya da araştırma projesi hazırladınız mı?@baltazar komik olan ne? tübitak çoğu faydalı şeyi almıyor. yerine hadisler ile ilgili saçma sapan geleceği olmayan projeleri alıyorlar.
Öncelikle bu ilgin için seni tebrik ederim fakat yol gösterme açısından tavsiyem yurt dışında değerlendirmektedir nedenini soracak olursan güzel henüz aydınlanmış bir toplum değiliz adaleti kardeşliği ve dürüstlüğü kendi icerimizde bile saglayamamisken senin için bu ülkede baya zor olacaktır tarihe bilime ve enerjiye vermedigimiz akillari betona ve gösterişe yormaktayiz evet yurtdışı fikrim sana biraz saçma gelebilir kendi vatanım varken neden başka bir vatana gideyim diyebilirsin fakat geleceğe ve bilim dallarına ulasabilmemiz için çok uzun bir yolumuz bulunmaktadır .Benim tarihe ilgim var bu ilgiyle TÜBİTAK a sunulacak bir proje yapılabilir mi tarih bilgisiyle napılır
Yakın tarihe ilgim var mesela Fibel castro belgeseli var bu izliyorum ama kitap okumak hevesi gelmiyor kavgam var 100 sayfa okudum okuma hevesim gelde bitiririm belgesel izlemek makale okumak daha iyiTarih'e ilgin varsa çok iyi bir hobi bu. Benim de tarihe ilgim var. Kitap okumak o kadar zevkli geliyor ki. Kitap okumanı öneririm. Bu şekilde kendi donanımını arttırırsın. Bir de Tarihin hangi bölümüne ilgin var onu iyi belirle ve kitapları ona göre seç. Mesela 19.yy tarihi çok başkadır. 15. yy çok başka. Son olarak kitapları seçerken akademik kitapları seç. Fantastik hikaye anlatan arastırmacı tarihcileri okuma.
Öncelikle bu ilgin için seni tebrik ederim fakat yol gösterme açısından tavsiyem yurt dışında değerlendirmektedir nedenini soracak olursan güzel henüz aydınlanmış bir toplum değiliz adaleti kardeşliği ve dürüstlüğü kendi icerimizde bile saglayamamisken senin için bu ülkede baya zor olacaktır tarihe bilime ve enerjiye vermedigimiz akillari betona ve gösterişe yormaktayiz evet yurtdışı fikrim sana biraz saçma gelebilir kendi vatanım varken neden başka bir vatana gideyim diyebilirsin fakat geleceğe ve bilim dallarına ulasabilmemiz için çok uzun bir yolumuz bulunmaktadır .
Zamanında Osmanlı dönemiylede ilgilendim artık yakın tarih daha çok sarıyorYakın tarihe ilgim var mesela Fibel castro belgeseli var bu izliyorum ama kitap okumak hevesi gelmiyor kavgam var 100 sayfa okudum okuma hevesim gelde bitiririm belgesel izlemek makale okumak daha iyi
Senin tarihe değil de biraz sol politikaya ilgin var bence Ben tarihi 2016 dan beri araştırıyırum ve sürekli kitap okuyorum. Ben tarih araştırmaya M.ö türk tarihinden basladımYakın tarihe ilgim var mesela Fibel castro belgeseli var bu izliyorum ama kitap okumak hevesi gelmiyor kavgam var 100 sayfa okudum okuma hevesim gelde bitiririm belgesel izlemek makale okumak daha iyi