tarihe ilgim var napılabilir sizce

Amerikaya gitme ihtimalim var oradaki eğitim sistemi napar acaba bu duruma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taraf tutuyor hepsi yabancı tarihçileri dinliyorum
Taraf tutan tarihçileri söylemedim. Türk tarihçilerinden en önemli olanların başında olanları söyledim.

Kardeşim Türkiye’de sadece hobi olarak yapabiliyorsun. Eğer maddi durumun iyi değilse sadece internet, kitaplardan vs bilgiler öğrenebiliyorsun. 26 yaşındayım tarihe aşırı ilgiliyim lakin gel gör ki Gümrük müşavir yardımcısıyım.

Kardeşim Türkiye’de sadece hobi olarak yapabiliyorsun. Eğer maddi durumun iyi değilse sadece internet, kitaplardan vs bilgiler öğrenebiliyorsun. 26 yaşındayım tarihe aşırı ilgiliyim lakin gel gör ki Gümrük müşavir yardımcısıyım.
amerika ?

Yat yere şınav çek

tarihe ilgim var napılabilir sizce aslında türk eğitim sistemi malum ama...
tarih okuyorum. Eğer gerçekten çok çok ilgin var ise ve bu alanda kendini geliştirebileceğine inaniyorsan oku derim. Öğretmen olmak istiyorsan kesinlikle eğitim fakültesine gir. Eğer akademik yönde başarı istiyorsan iyi bir üniversitenin fen-edebiyat fakültesine girebilirsin. Ama devamlı olarak okuma-yazma-araştırma ve sorgulama yapman gerek.

Amerika tarih konusunda bizden daha da kötü. Eğer tarih için gideceksen Birleşik Krallık’taki ülkeleri düşünmeni öneririm.
hayır ordaki eğitim sistemi bunu dikkate alırmı onu soruyoru

Geri