arda55
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,144
madem gerçek kanıtla da artık yeter daFehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
madem gerçek kanıtla da artık yeter daFehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
Şey yazdıklarım gerçek ama hala kanıt atamıyorum cunku r3 4100 performansı alıyorumFehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
Ulan gerçekse kanıtlasana? Cpu-z validation atmak 5 dakikanı bile almaz lan?Fehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
yok ya pbo açılmayan ankartı bozulmuş atamazUlan gerçekse kanıtlasana? Cpu-z validation atmak 5 dakikanı bile almaz lan?
Şu ana kadar senle dalga geçerek konuştum ama bu sefer ciddi konuşacağım. Daha doğru düzgün kanıtın bile yokken neyin gerçekliği? Kaç yaşında adamsın hala burda gelmiş kolpa sıkıyorsun, bu gençler senin yarı yaşında bile değil ama en azından yalan söylenmemesi gerektiğini biliyolar, sende bu konuda eksiklik var heralde. En kötü olan şeyde yalan olduğunu bildiğin bir şeye inanman. Komiksin, kendini dalga malzemesi yapıyorsun sadece.Fehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek
Bu artık gerçekten kendi yalanına inanmaya başladı şizofreni başlayacak. Hakokolpaya bak sen.Fehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
Yok yaaauvv öyle deme kanıtlamış işte (g0tunu yırttı validation atmamak icin)Şu ana kadar senle dalga geçerek konuştum ama bu sefer ciddi konuşacağım. Daha doğru düzgün kanıtın bile yokken neyin gerçekliği? Kaç yaşında adamsın hala burda gelmiş kolpa sıkıyorsun, bu gençler senin yarı yaşında bile değil ama en azından yalan söylenmemesi gerektiğini biliyolar, sende bu konuda eksiklik var heralde. En kötü olan şeyde yalan olduğunu bildiğin bir şeye inanman. Komiksin, kendini dalga malzemesi yapıyorsun sadece.
adamın dibidirhakopera gel killoki dinleyek zaten yalanın ortaya çıktı boşver.
YORUMU GÖRÜNCE PATLADIM DKKWKADJDKWKWKSJDKDKKDKDKSKSKFŞuradan ne kadar bilgisiz biri olduğun belli o bütçeye o öneriyi yapan adam mı rekor kıracak :d hönkürtme ya.