Tarihi bir Benchmark rekoru kırıp site forumundan atılmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek
Şu ana kadar senle dalga geçerek konuştum ama bu sefer ciddi konuşacağım. Daha doğru düzgün kanıtın bile yokken neyin gerçekliği? Kaç yaşında adamsın hala burda gelmiş kolpa sıkıyorsun, bu gençler senin yarı yaşında bile değil ama en azından yalan söylenmemesi gerektiğini biliyolar, sende bu konuda eksiklik var heralde. En kötü olan şeyde yalan olduğunu bildiğin bir şeye inanman. Komiksin, kendini dalga malzemesi yapıyorsun sadece.

Şu ana kadar senle dalga geçerek konuştum ama bu sefer ciddi konuşacağım. Daha doğru düzgün kanıtın bile yokken neyin gerçekliği? Kaç yaşında adamsın hala burda gelmiş kolpa sıkıyorsun, bu gençler senin yarı yaşında bile değil ama en azından yalan söylenmemesi gerektiğini biliyolar, sende bu konuda eksiklik var heralde. En kötü olan şeyde yalan olduğunu bildiğin bir şeye inanman. Komiksin, kendini dalga malzemesi yapıyorsun sadece.
Yok yaaauvv öyle deme kanıtlamış işte (g0tunu yırttı validation atmamak icin)

hakopera gel killoki dinleyek zaten yalanın ortaya çıktı boşver.
adamın dibidir

1754126346405.webp

A520 OC'ye izin vermediği için ömürlük anakart diye bilinir.
Şuradan ne kadar bilgisiz biri olduğun belli o bütçeye o öneriyi yapan adam mı rekor kıracak :d hönkürtme ya.
YORUMU GÖRÜNCE PATLADIM DKKWKADJDKWKWKSJDKDKKDKDKSKSKF
Power tuşuna basan herkes madde bagımlısı gibi oc yapmaya geçiyor sanki KDKSLSKSKDKSKDK Lütfen kartlarınızı oc potansiyel olan modellerden seçmeyin, çocuklar zarar görebilir 🥴🥴🥴

Technopat ya da techolay çöplerinden geldin kesin

1000016482.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,189
Üyeler
183,398
Son üye