Tarihi bir Benchmark rekoru kırıp site forumundan atılmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam size o kadar şey dedim. M³ saçma diyorum ben karıştırmışım cm³ diyorsunuz e o da saçma diyorum cevap vermek zorunda değilim diyorsunuz. Diğer forumlarda açtığınız konularda yöneltilen iddialar ve sorularada cevapsız kalınca bahaneler ve böyle kanıtlamak zorunda değilim gören görüyor gibi geçiştirmeler yapmıştınız ama yinede size önyargı ile yaklaşmadım fakat birebir tartıştım ve size hak veren birinin ya bu konuda bilgisi yoktur ya da yazınızı düzgün okumamıştır. Sizi destekleyen bir kaç arkadaş acaba nasıl sıvı nitrojen getirtme olayı, bulgaristandan soğutucu düzenek getirtme meselesi, parçaların temin edilme sürecindeki, temel seviye birine okutsak güleceği pürüzler ve hataları farketmedi. Ya pek bilgileri yok ya da bir üstün körü okuyup anlamadan geçtiler. Baştan sona yalan söylediğiniz bariz. Diğer bu konuyu gören arkadaşlarda benim yazdıklarımı okursa elbette anlayacaklardır. Yazınız pürüzler, hatalar ve komiklikler ile dolu.
Bunları yasal olmayan yollardan bulduğuma dair bir şeyler yazmamı bekliyorsanız çok beklersiniz. Bunlar o mobbingci arkadaşların taktikleriydi. Beni böyle taktikler sonucu o forumdan attırdılar zaten. Artık böyle numaralara karnım tok.

Benchmark ile ilgili fotoğrafları buradan paylaşacağıma söz verdim. Arkadaşlarınız verdiğim tüm sözleri tuttuğumu çok iyi bilirler.

Bunları yasal olmayan yollardan bulduğuma dair bir şeyler yazmamı bekliyorsanız çok beklersiniz. Bunlar o mobbingci arkadaşların taktikleriydi. Beni böyle taktikler sonucu o forumdan attırdılar zaten. Artık böyle numaralara karnım tok.

Benchmark ile işgili fotoğrafları buradan paylaşacağıma söz verdim. Arkadaşlarınız verdiğim tüm sözleri tuttuğumu çok iyi bilirler.
1. Olarak kendileri arkadaşım falan değil.
2.olarak hocam artık itiraf edinde kurtulun. Yasal olmayan yollardan yazmanızı beklediğim yok, böyle bir şey yapamayacağınızı biliyorum sadece size nazik şekilde demek istediğim şey şuydu ama direkt yüzünüze söyleyeyim istiyorsanız: Yalan söylüyorsunuz apaçık. Anlattıklarınız fena bir kolpa. Bilgisi olan herkes yazınızda tamamen yalan söylediğinizi, bu yazdıklarınız ilede konuyu değiştirmeye çalıştığınızı anlar. Ben alacağımı aldım, bu konuda silinmesin ki ben dahil herkes görsün o kadar mağdur rolü yapmanızın altında yalanlar yattığını.

Hacı cinebench testinden sonra userbenchmark yapacaksan arada seni win11 yükseltmeye iten şey neydi?
Userbenchmark win11 ile yapılmış r23 win10.

1. Olarak kendileri arkadaşım falan değil.
2.olarak hocam artık itiraf edinde kurtulun. Yasal olmayan yollardan yazmanızı beklediğim yok, böyle bir şey yapamayacağınızı biliyorum sadece size nazik şekilde demek istediğim şey şuydu ama direkt yüzünüze söyleyeyim istiyorsanız: Yalan söylüyorsunuz apaçık. Anlattıklarınız fena bir kolpa. Bilgisi olan herkes yazınızda tamamen yalan söylediğinizi, bu yazdıklarınız ilede konuyu değiştirmeye çalıştığınızı anlar. Ben alacağımı aldım, bu konuda silinmesin ki ben dahil herkes görsün o kadar mağdur rolü yapmanızın altında yalanlar yattığını.
Yani ben cinebench uygulamasına ve userbenchmark sitesine tonla para verip de mi o gece bu A520 puanlarını yaptırdım? Para vererek mi elimdeki anakart ile dünya rekoru kırdım?

İşin komik ve keyifli yanı ne biliyor musun? İddia ettiğiniz gibi bu puanları o gece başkası yapmış olsa bile yine de ben kazanmış oluyorum. Arkadaşlarınız benden o gece benchmark skoru bekliyorlardı. İstekleri yerine getirildi.

Argümanlarınızın karşılığı olarak fotoğrafları yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Yani ben cinebench uygulamasına ve userbenchmark sitesine tonla para verip de mi o gece bu A520 puanlarını yaptırdım? Para vererek mi elimdeki anakart ile dünya rekoru kırdım?

İşin komik keyifli yanı ne biliyor musun? İddia ettiğiniz gibi bu puanları o gece başkası yapmış olsa bile yine de ben kazanmış oluyorum. Arkadaşlarınız benden o gece benchmark skoru bekliyorlardı. İstekleri yerine getirildi.

Bir kaç metreküp sıvı nitrojeni kaç tankla getirdiniz bilmiyorum ya da bir kaç cm³ sıvı nitrojeni çay kaşığıyla döküp açılır açılmaz buhar olmasını mı izlediniz onuda bilmiyorum hatta bulgaristandan hangi üniversite ile anlaştınızda soğutucuyu 2 dakika kullanıp getiriyorum yemeyecem mi dediniz anlamadım ama yazınız tamamen çelişkilerle dolu, kabul edin.

Hacı cinebench testinden sonra userbenchmark yapacaksan arada seni win11 yükseltmeye iten şey neydi?
Userbenchmark win11 ile yapılmış r23 win10.
Cinebench de OS yanlış çıkabiliyor. Bu bilinen bir şey. 7 yıldan beri orada en iyi işlemci threadripper 2990 ona bakarsak.

Size de selamlar.

İşin komik keyifli yanı ne biliyor musun? İddia ettiğiniz gibi bu puanları o gece başkası yapmış olsa bile yine de ben kazanmış oluyorum. Arkadaşlarınız benden o gece benchmark skoru bekliyorlardı. İstekleri yerine getirildi.

Hacı seninki paranoya olmuş arkadaşların diyip duruyorsun. Sana inanmayan herkes sana küfredenlerin arkadaşı olmuyor. Şurada herhangi biri nitrojen getirecek düzenek yapacak zart zurt yapacak da test sonuçlarını atacak ama aşamaları çekmeyecek. Sorgulamadan neye niye inanalım.

Hacı seninki paranoya olmuş arkadaşların diyip duruyorsun. Sana inanmayan herkes sana küfredenlerin arkadaşı olmuyor. Şurada herhangi biri nitrojen getirecek düzenek yapacak zart zurt yapacak da test sonuçlarını atacak ama aşamaları çekmeyecek. Sorgulamadan neye niye inanalım.

Fotoğraflar yükleyeceğimi söylemiştim. Söz de verdim zaten. Çekilen fotoğrafları Sony RX100 makineyle çektim ve önemli olanları buraya yükleyeceğim.

Bana hepsi küfür ve hakaret etmedi bu arada. Mesela Fehmi Doğru (ben Fehmi Yanlış diyordum) isimli arkadaş beni en çok eleştiren kişi olsa da bana hiç küfür ve hakaret etmeden tepkisini göstermişti. Aralarından her halde bir tek onu ayrı tutarım. Diğerleri inanılmaz ahlaksız insanlardı. Site yönetimi bu hakaretlerin hepsini utanç verici olduğu için sildi. Bu yüzden sizlere bu insanların kim olduğuna dair kaynak gösteremiyorum. Ama dediğim gibi fotoğraflar yükleyeceğim.

Sırada ddr4 rami 10000mhz çalıştırdım konusu gelir bu gidişle :D Yalancı çoban konusu olmuş

Açıkçası sıvı nitrojen olayı falan hiç inandırıcı gelmedi en azından bir foto ile anlattıklarınızı desteklerseniz daha iyi olur

Hacı bunun sen olmadığı şuradan belli şimdi salla fotoyu falan gelmeyecek zaten biliyorum. Wattpad hikayesi gibi hikaye yazmışsın.
Bir kere mavi forumdaki konu haziran 2025, senin attığın userbenchmark linkindeki adamın 7 ay önce de bench run yapmışlığı var aynı sistemle ve birbirine çok yakın dereceler almış neredeyse fark yok arada. Şimdi de nitrojeni düzeneği önceden getirdim falan deme. Run historyden görülüyor her şey. O gün de mi vpn açıktı arkada? İlk benchte zaten %9 background cpu usage var, 2.de %3. İlkinde de %3 olsa büyük ihtimal aynı skoru alacaktı.

Ekler

• IMG_8751.webp
    IMG_8751.webp
    213.8 KB · Hit: 70
Fotoğraflar daha gelmemiş. Şaşırdım mı.. hayır. Çünkü anlattığın hikayede ne konuştuğunu bilmediğin o kadar belli ki dostum. Seni üzmek istemedim ama bence wattpad yazarı olmalısın.

Diyecek birşeyim yok tek diyeceğim şey o gereksiz forumdan kurtulduğunuz için tebrikler o forumda 1.günümde ban yedim yazım hatası yüzünden komik biraz sanki tdk sitesi yönetiyorlar acayip komik.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri