- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunları yasal olmayan yollardan bulduğuma dair bir şeyler yazmamı bekliyorsanız çok beklersiniz. Bunlar o mobbingci arkadaşların taktikleriydi. Beni böyle taktikler sonucu o forumdan attırdılar zaten. Artık böyle numaralara karnım tok.Hocam size o kadar şey dedim. M³ saçma diyorum ben karıştırmışım cm³ diyorsunuz e o da saçma diyorum cevap vermek zorunda değilim diyorsunuz. Diğer forumlarda açtığınız konularda yöneltilen iddialar ve sorularada cevapsız kalınca bahaneler ve böyle kanıtlamak zorunda değilim gören görüyor gibi geçiştirmeler yapmıştınız ama yinede size önyargı ile yaklaşmadım fakat birebir tartıştım ve size hak veren birinin ya bu konuda bilgisi yoktur ya da yazınızı düzgün okumamıştır. Sizi destekleyen bir kaç arkadaş acaba nasıl sıvı nitrojen getirtme olayı, bulgaristandan soğutucu düzenek getirtme meselesi, parçaların temin edilme sürecindeki, temel seviye birine okutsak güleceği pürüzler ve hataları farketmedi. Ya pek bilgileri yok ya da bir üstün körü okuyup anlamadan geçtiler. Baştan sona yalan söylediğiniz bariz. Diğer bu konuyu gören arkadaşlarda benim yazdıklarımı okursa elbette anlayacaklardır. Yazınız pürüzler, hatalar ve komiklikler ile dolu.
Benchmark ile ilgili fotoğrafları buradan paylaşacağıma söz verdim. Arkadaşlarınız verdiğim tüm sözleri tuttuğumu çok iyi bilirler.