Yok hocam TETT: 28.04.2023 yazıyor pakette başka tarih yazmıyor.8 ay önce üretilmiştir reis 8 ay geçen şeyin orda ne işi var üretim tarihidir o eğer gerçekse git adama hesap sor öyle şeymi olur
Nerden aldısan hesabını sormalısın bir yerlere şikayet et sağlık bu 8 ay geçmiş bir şey rafa koyulur mu eğer şikayet etmezsende bu iş daha çok artar.Az önce marketten aldığım keki yedim fakat ambalajını tam çöpe atacakken son kullanma tarihinin 8 ay geçtiğini fark ettim.Sizce bir şey olurmu?
8 ay geçse tadında bir değişiklik olabilirdi tekrar tarihini kontrol et o üretim tarihi olabilir. Eğer gerçekten geçmişse git şikayet et ceza yesinAz önce marketten aldığım keki yedim fakat ambalajını tam çöpe atacakken son kullanma tarihinin 8 ay geçtiğini fark ettim.Sizce bir şey olurmu?
Tadı bi garipti aynı zamanda kurumuş, parça parça dökülüyordu ama umursamayıp gömdüm hepsini.Yediğin yiyeceğe göre değişir. Tadında farklılık falan sezmediysen bozulmamış oluyor genelde ürün. 8 ay biraz fazla gibi yine de. Birkaç saat içinde vücudunuzda bir tepki, bir karın ağrısı, bir mide bulanması falan olacak mı bunu gözleyin. Böyle durum olursa durumun ciddiyetine göre takipte doktora gitme seçeneğini de düşünün.
Kekler genelde bir tık böyle nemli gibi olur içindeki yağdan falan dolayı. Keşke bir ısırık alıp ondan sonra yemeye devam etseydin. Tadının farkına varıp devamını yemezdin böylece.Tadı bi garipti aynı zamanda kurumuş, parça parça dökülüyordu ama umursamayıp gömdüm hepsini.