Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Bir şey anlatmaya çalıştığınız yok ki. Gülüp duruyosunuz.
Çünkü o paraya sistemin pahalı olduğunu anlamayan sensin.
Bir şey anlatmaya çalıştığınız yok ki. Gülüp duruyosunuz.
Arkadaşlar inanılmaz indirim var ekran kartını fiyatı 3 kat daha pahali olması gerekirken 2.5 kat daha pahali oldu10499 lira yerine 9499 liraya veriyor. adam daha ne yapsın!
Bruh moment öyle bi andır ki savunduğun sistemde ryzen 5 1600 ve a320 vardır ve yanına rx 5500 xt konmuştur hatta 9000 liradırBir şey anlatmaya çalıştığınız yok ki. Gülüp duruyosunuz.
Detaylı bakamadım öyle olması full marka oldu için zaten markalı sistemler genel olarak çok pahali oluyor o yüzden alıştıkOrjinal win yok bu arada knk freedos
Savunmuyorum ki. Nereden çıkardınız.Bruh moment öyle bi andır ki savunduğun sistemde ryzen 5 1600 ve a320 vardır ve yanına rx 5500 xt konmuştur hatta 9000 liradır
Hesaplanırsa çok da kazık çıkmayabilir.Ekran kartı tek başına şu an 4700 lira. Yani hesaplarsak çok da kazık çıkmayabilir.
Kardeşim o fiyata gtx 1660S li rtx 2060lı sistemler var diğer parçaları da çok daha iyi olan neyden bahsediyosun sen?RX 5500 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 5500 XT fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 5500 XT fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Ayrıca 5500 XT'nin neresi çöp? Ne yapalım 3090 mı alalım?
Knk detayli baksan keske kasa falan çöpDetaylı bakamadım öyle olması full marka oldu için zaten markalı sistemler genel olarak çok pahali oluyor o yüzden alıştık
Bruh moment öyle bi andır ki savunduğun sistemde ryzen 5 1600 ve a320 vardır ve yanına rx 5500 xt konmuştur hatta 9000 liradır
nEHesaplanırsa çok da kazık çıkmayabilir.
Işte buna saygı duyarım gerçek bir kazık sistemHocam ben 1050 ti olan bir sistemi 70 milyon TL ye konduğunu görmüştüm ciddrn 70 milyon
Knk baktım attım sisten daha kazık daha pahali o en azından leste ola monitör felan var bundan sonraki gördm en kazık sistemdirKnk detayli baksan keske kasa falan çöp
Ben bütün sisteme bir şey demiyorum. Ekran kartına diyorum. Sıfırı pahalı. Tek başına toplamaya çalışsan belki de aynı fiyata gelecek. Ben de biliyorum o paraya o sistemin alınmayacağını. Sadece şu anki durumlara göre konuştum.Kardeşim o fiyata gtx 1660S li rtx 2060lı sistemler var diğer parçaları da çok daha iyi olan neyden bahsediyosun sen?