Alfha13
80+ Silver
Fiyat olarak evet daha iyisi alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesli güldüm
Sesli güldüm
Şaka mısın sen hocam kart çöp değil ama dedin ya pc den alamıyorsun yada şaka felan yapıyorsunRX 5500 XT Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 5500 XT fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 5500 XT fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Ayrıca 5500 XT'nin neresi çöp? Ne yapalım 3090 mı alalım?
Yok ya bu kazık ama bu full markalı sistem orjinal win felan vardır 16 gb ram felan var o bir tik daha normal
10700f e gt710 koymusŞaka mısın sen hocam kart çöp değil ama dedin ya pc den alamıyorsun yada şaka felan yapıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ya bu kazık ama bu full markalı sistem orjinal win felan vardır 16 gb ram felan var o bir tik daha normal
bir şey dicem de ban yemeye deymicekRX 5500 XT mi kötü? Neresi kötü bare onu da söyleyin?
10499 lira yerine 9499 liraya veriyor. adam daha ne yapsın!Gördünüz sözde indirimli hazır sistemi mahalledeki bilgisayarcı paylaştı tamam ekonomi kötü ama bu kadar da değil akakçede topla daha ucuz
Üzüldüm şey bilgisi olmayan arkadaşlar gidip alıyorlar yada babaları anneleri felan süpriz olsun diye felan alicaklar yazık olucak ya bu ne ya
Alıntıyı görüntüle
Free Dosorjinal win felan vardır
Aman böyle kişiler için ban yemeyazık sakat galiba anlamıyor
Bir şey anlatmaya çalıştığınız yok ki. Gülüp duruyosunuz.yazık sakat galiba anlamıyor
Gördünüz sözde indirimli hazır sistemi mahalledeki bilgisayarcı paylaştı tamam ekonomi kötü ama bu kadar da değil akakçede topla daha ucuz
Üzüldüm şey bilgisi olmayan arkadaşlar gidip alıyorlar yada babaları anneleri felan süpriz olsun diye felan alicaklar yazık olucak ya bu ne ya
Alıntıyı görüntüle