Merhaba, aklımda bir oyun projesi var daha yapmaya yeni başladım fakat aklımda az çok bir tasarım var aslında, ileride oyunla ilgili bilgilerde paylaşırım, tasarım konusunda örnek oyunlara ve yeni fikirlere ihtiyacım var, aklımda low poly fakat kaliteli hissettiren bir tasarım oluşturmak var belki örnek bulabilirsem buraya atabilirim. Cartoonumsu gibi diyebilirim ama. Oyun bir simulator olacak (internet cafe sim, supermarket sim vb.) çok klasikleşmiş bir tür evet ama oyuna ekleyeceğim farklı mekanikler ile (ücretli/ücretsiz) diğer oyunlardan bir fark yaratarak kendimi öne çıkarabileceğime inanıyorum birazda şans işi tabii ki fakat ilk olarak tasarım olarak istediğim tasarımı anladıysanız bu tasarım dilinin ismini, örnek oyunları vs. söyleyebilirseniz çok sevinirim buna göre örnekler bakaraktan yapacağım tasarımlarımı
Steamde oyunlara bakarken Untitled Goose Game ile karşılaştım mesela bunun grafikleri de olabilir belki fakat 3D bir oyun için bu grafik tarzı çok iddialı olur kaliteli bir şey çıkarmam için baya bi zorlar beni şuanda bu tarz gibi geliyor
"ISLANDERS" Bunun 3D çok benzer bir halini düşünüyorum
gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steamde oyunlara bakarken Untitled Goose Game ile karşılaştım mesela bunun grafikleri de olabilir belki fakat 3D bir oyun için bu grafik tarzı çok iddialı olur kaliteli bir şey çıkarmam için baya bi zorlar beni şuanda bu tarz gibi geliyor
"ISLANDERS" Bunun 3D çok benzer bir halini düşünüyorum
gibi gibi
Son düzenleme: