oguzhanb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
ARKADAŞLAR BEN BÖYLE BİR ÜRÜNÜN HER KISMINI KENDİM YARATABİLECEĞİM BİR PROGRAM ARIYORUM BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
nasıl bir ürünARKADAŞLAR BEN BÖYLE BİR ÜRÜNÜN HER KISMINI KENDİM YARATABİLECEĞİM BİR PROGRAM ARIYORUM BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
güzel bir sorunasıl bir ürün![]()
araba falan gibinasıl bir ürün![]()
Çizim için mi program olacakgüzel bir sorumesela bir oyuncak diyelim
Post automatically merged:
araba falan gibi
çizim olacak evet sonrada önce bi oluşturucam 3d mi ne deniyor herhalde mesela telefonlar varya telefon her tarafı var onuda öyle bir şey olarak tasarlamam gereken bir program lazımÇizimmi olacak
Tinkercadçizim olacak evet sonrada önce bi oluşturucam 3d mi ne deniyor herhalde mesela telefonlar varya telefon her tarafı var onuda öyle bir şey olarak tasarlamam gereken bir program lazım
Autodeskçizim olacak evet sonrada önce bi oluşturucam 3d mi ne deniyor herhalde mesela telefonlar varya telefon her tarafı var onuda öyle bir şey olarak tasarlamam gereken bir program lazım
daha kolay sketchupARKADAŞLAR BEN BÖYLE BİR ÜRÜNÜN HER KISMINI KENDİM YARATABİLECEĞİM BİR PROGRAM ARIYORUM BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
peki ücretli mi?Autodesk
Post automatically merged:
daha kolay sketchup
Autodeskin deneme sürümü vardı ama 1 ay,sketchup bildiğim kadarıyla ücretsiz kullanabiliyorsunpeki ücretli mi?
peki link atabilme şansınız varm mı? - sketchup'un ücretsiz sürümünün linkiniAutodeskin deneme sürümü vardı ama 1 ay,sketchup bildiğim kadarıyla ücretsiz kullanabiliyorsun