Neler Yeni

Yardım Tasarım Ve Animasyon Öğrencisi İçin Uygun Fiyatlı Notebook Önerisi

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam @HmzaY ürün aklımızda sıkıntı yok ama bütçeyi biraz arttıksa ve 14k en fazla taş çatlasın 15k bandına getirsek yine mi olmaz?
15k ya çıkarsanız

Bu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ekstra 4k vermeye değer mi orasına siz karar verin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
15k ya çıkarsanız

Bu var.

Ama ekstra 4k vermeye değer mi orasına siz karar verin.
İşlemci bazında arada çok büyük fark olacağını düşünüyorum hocam. Çizim tableti olduğundan dokunmatik ekrana ihtiyacı yokmuş dediğine göre ama bilgisayarda çizim yapması gerekecek mi orasını bilmiyorum. Bunların hakkında bilgi aldıkça ona göre haraket edicem. Eğer okuldan dokunmatik ekran daha iyi derlerse hocam sizin notebookunuz daha cazip hale gelecek ve muhtemelen sizin ürüne yöneleceğiz ama tabi ki ümit vermek istemem. Tamamen okulda neye ihtiyacı varsa ona yönelik bir şey almak istiyoruz.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İşlemci bazında arada çok büyük fark olacağını düşünüyorum hocam. Çizim tableti olduğundan dokunmatik ekrana ihtiyacı yokmuş dediğine göre ama bilgisayarda çizim yapması gerekecek mi orasını bilmiyorum. Bunların hakkında bilgi aldıkça ona göre haraket edicem. Eğer okuldan dokunmatik ekran daha iyi derlerse hocam sizin notebookunuz daha cazip hale gelecek ve muhtemelen sizin ürüne yöneleceğiz ama tabi ki ümit vermek istemem. Tamamen okulda neye ihtiyacı varsa ona yönelik bir şey almak istiyoruz.
Ümit vermek olmaz sıkıntı yok. Amacım zaten kendi bilgisayarımı satmak değil, buradaki bütün kullanıcılar biliyor ki, sadece yardım etmek. En iyi bilgisayarı seçmenizi sağlamak. Dilerseniz bütün yazılarıma profilden ulaşabilirsiniz.

Tamamen okulda neye ihtiyacı varsa ona yönelik bir şey almak istiyoruz.
Zamanında webtoon çizmiş biri olarak renk değerlerini çok seviyorum lenovonun. Ayrıca cihazda Mekatronik mühendisi olduğum için solidworks, Catia vs de kullandım. İşini göreceğini düşünüyorum. Düşünmesem hiç atmam zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Bunu satın alacak arkadaşım da okuyor ve sanırsam karar ona ait olacak. Ya renkleri doğru gösteren bir makinesi olacak ya da performansa ağırlık verecek.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bunu satın alacak arkadaşım da okuyor ve sanırsam karar ona ait olacak. Ya renkleri doğru gösteren bir makinesi olacak ya da performansa ağırlık verecek.
Yok yok yanlış anlamışsınız, benim laptopum da huawei nin de renkleri çok iyi. İhtiyacınıza göre öneride bulundum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Yok yok yanlış anlamışsınız, benim laptopum da huawei nin de renkleri çok iyi. İhtiyacınıza göre öneride bulundum zaten.
Konuşarak yanlış anlamaları düzeltebilriz hocam. Şimdi sizi daha iyi anlamış oldum, saygılar. Bir ara sizinle özel olarak konuşmak isterim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Konuşarak yanlış anlamaları düzeltebilriz hocam. Şimdi sizi daha iyi anlamış oldum, saygılar. Bir ara sizinle özel olarak konuşmak isterim.
tabii ki her zaman DM den ulaşabilirsiniz, müsait zamanda dönüş sağlarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom