Neler Yeni

Yardım Tasarım Ve Animasyon Öğrencisi İçin Uygun Fiyatlı Notebook Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Bütçe
10000
Arkadaşım için bir notebook bakıyoruz. Bızı fiyat konusunda üzmeyecek ve performan konusunda da geride bırakmayacak bir bilgisayar arıyoruz. İlk sene olduğu için hangi programların kullanacağını bilmiyorum, muhtrmelen; Corel, Maya, Adobe serisi, 3D max, Auto cat gibi uygulamalar olacak. Biraz acelem var, yardımcı olursanız sevinirim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Arkadaşım için bir notebook bakıyoruz. Bızı fiyat konusunda üzmeyecek ve performan konusunda da geride bırakmayacak bir bilgisayar arıyoruz. İlk sene olduğu için hangi programların kullanacağını bilmiyorum, muhtrmelen; Corel, Maya, Adobe serisi, 3D max, Auto cat gibi uygulamalar olacak. Biraz acelem var, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu bütçeye öyle bir cihaz yok. En ucuz cihazı da ben satıyorum

Bu isteklerinizi karşılayacak pc 23k bandında. Bir de size Düzgün bir renk doğruluğunda ekran da lazım ki iş çıkartabilin. Bilemiyorum cidden bütçeniz bu kadarsa malesef biraz daha biriktirin öyle tekrar gelin diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye öyle bir cihaz yok. En ucuz cihazı da ben satıyorum

Bu isteklerinizi karşılayacak pc 23k bandında. Bir de size Düzgün bir renk doğruluğunda ekran da lazım ki iş çıkartabilin. Bilemiyorum cidden bütçeniz bu kadarsa malesef biraz daha biriktirin öyle tekrar gelin diyorum.
Çizim Tableti varmış ve sanırsam animasyon işleri için istiyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
sanırsam animasyon işleri için istiyor.
Profesyonel iş yapacaksa 10k bütçe ile seçeceği laptoplar işine yaramaz. Kasalı belki işine yarar diyeceğim de monitör dahil vs yine kurtarmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel iş yapacaksa 10k bütçe ile seçeceği laptoplar işine yaramaz. Kasalı belki işine yarar diyeceğim de monitör dahil vs yine kurtarmaz.
Anlıyorum hocam da bir kaç sene kasa masa götürecek bir şey yok mu? Piyasa o kadar mı kötü durumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlıyorum hocam da bir kaç sene kasa masa götürecek bir şey yok mu? Piyasa o kadar mı kötü durumda?
@berke. Hocam sizin bir öneriniz var mı?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Malesef yok. Yani en az 8 Ram lazım. Ama çok sağlam işlemci istiyor 3D programlar. Adobe kullanacaksa düzgün 100 sRGB ekran lazım. En az 512 SSD lazım.

Dediğim gibi sıfır bir cihaz yok. Cidden kendi cihazımı satmak için öyle yazmıyorum ama, yok yani. İhtiyacınıza göre sıfır pc ler 15500 den falan başlıyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam o bütçeye zor gözüküyor. @HmzaY 'ın laptop en mantıklısı ama o da bütçenizi aşıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Arkadaşın 2. el alma durumu da olabilirmiş. İkinci el ürünlerde atabilirsiniz. @HmzaY sizin ki aklımda hocam.
şimdi gördüm de bende yazayım dedim 10k bandında ikinci elde olsa işinizi görecek laptop bulamazsınız maalesef çünkü dediğiniz programlar ağır programlar ve onlar için iyi bir bilgisayar lazım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İkinci el ürünlerde atabilirsiniz.
Başkasının ürününü önermiyorum, çünkü nasıl kullanıldı vs bilmiyorum. Temiz midir, işlem görmüş müdür bilmiyorum.
O yüzden sadece kendi cihazlarımı yada forumlardaki bilindik insanlarınkini öneriyorum.

Arkadaşın 2. el alma durumu da olabilirmiş. İkinci el ürünlerde atabilirsiniz. @HmzaY sizin ki aklımda hocam.
Bana ulaşırsa arkadaşınız detayları görüşürüz hiç sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
muhammed ali ak
Hocam o bütçeye zor gözüküyor. @HmzaY 'ın laptop en mantıklısı ama o da bütçenizi aşıyor.
şimdi gördüm de bende yazayım dedim 10k bandında ikinci elde olsa işinizi görecek laptop bulamazsınız maalesef çünkü dediğiniz programlar ağır programlar ve onlar için iyi bir bilgisayar lazım
Başkasının ürününü önermiyorum, çünkü nasıl kullanıldı vs bilmiyorum. Temiz midir, işlem görmüş müdür bilmiyorum.
O yüzden sadece kendi cihazlarımı yada forumlardaki bilindik insanlarınkini öneriyorum.

Bana ulaşırsa arkadaşınız detayları görüşürüz hiç sıkıntı yok.
Hocam @HmzaY ürün aklımızda sıkıntı yok ama bütçeyi biraz arttıksa ve 14k en fazla taş çatlasın 15k bandına getirsek yine mi olmaz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom