- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler hocam <3 güzel yorumlarınız isteğimi kabartıyor. akşam paylaşacaklarımdan bazıları şunlar;Eline sağlık bence gayet güzel olmuş hepsi, devam et
Çok teşekkürler hocam <3 güzel yorumlarınız isteğimi kabartıyor. akşam paylaşacaklarımdan bazıları şunlar;Eline sağlık bence gayet güzel olmuş hepsi, devam et
--(Ortadaki iyimiş.)--Çok teşekkürler hocam <3 güzel yorumlarınız isteğimi kabartıyor. akşam paylaşacaklarımdan bazıları şunlar;
Teşekkür ederim <3--(Ortadaki iyimiş.)--
Ben beğendim hepsini başarılar iyi satışlar.
Düşünmeniz yeter hocam demek ki bir albenisi var bu düşünce bile mutlu ediyor insanıÖğrenci olmasam o endgame i destek için alırdım.
Yurtdışınamı satıyorsunuz çünkü tl olarak çok pahalılardaSizce tasarımlarım nasıl? ilk satışımı yaptım, devam etmeli miyim?
TBLProduction - Etsy
Shop Unique and Visionary High Quality Poster Print by TBLProduction. Smooth shipping! Has a history of shipping on time with tracking. Speedy replies! Has a history of replying to messages quickly. Rave reviews! Average review rating is 4.8 or higher.www.etsy.com
Evet Amerika, İngiltere ve Fransa'da satılıyor.Yurtdışınamı satıyorsunuz çünkü TL olarak çok pahalılarda
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz ve dilekleriniz için <3Özellik The Queen's Gambit olan çok güzel. Umarım güzel yerlere gelirsiniz.
Hocam marka ürün taklit yapmışsınız ceza yemediginize şükredin posterler güzel beğendim başarılarTabi ki hocam öncelikle tasarımların size özgü olması gerekiyor. İlk eklediğim bir kaç ürün benzer ve kopya olduğundan sayfam şikayet edildi ve bir kaç hafta sıkıntı çektim çünkü etsy tüm kimlik bilgilerinizi ve banka bilgilerinizi alıyor. Dijitalde olsa tasarım hırsızlığına asla göz yummuyor. Tablolarıma bakarsanız özellikle bir pikseline dahi olsa renk değişimi imza gibi şeyler bıraktım. Photoshop konusunda gerçekten iyi olmanız gerekiyor, kendinize özgü bir tarz bulup oradan devam etmelisiniz. Sürekli değişik tasarımlar yapınca kimse sayfanıza bakmıyor.
Bakarım hocam isteyen başka olursa.Bir adet The last of us ile ilgili sanat eseri görmek isterdim hoşuma gitti bu arada.