- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederimBaşarılar
Çok teşekkür ederimBaşarılar
Başlangıç olduğu için hatalar olabilir hocam, hem dijital hemde tablo olarak satıyorum. 3 hafta önce açtım 500 tl kazanabildim çünkü reklam vergi vs başlangıçta çok kesiyor yol daha uzun..Hocam güzeller ama jack sparrow bi de bi kaçı sündürülmüş gibi duruyor onu düzeltirseniz çok iyi olur, bu arada
Dijital olarak mı satıyorsunuz?
Aylık ne kadar satıyorsunuz? Bende tasarımcıyım -hiç değilse o yönde gelişmeye çalışıyorum- belki bende başlayabilirim etsy shopify vs
hocam instagram adresiniz var mı?Başlangıç olduğu için hatalar olabilir hocam, hem dijital hemde tablo olarak satıyorum. 3 hafta önce açtım 500 TL kazanabildim çünkü reklam vergi vs başlangıçta çok kesiyor yol daha uzun..
Maalesef sadece whatsapp kullanıyorum ama mağazam için twitter ve instagram açacağımhocam instagram adresiniz var mı?
hocam danışmam gereken konular olursa diye özelden numaranızı iletebilir misiniz?Maalesef sadece whatsapp kullanıyorum ama mağazam için twitter ve instagram açacağım
Çok güzeller param olsa almak isterdim Jack Sparrow uSizce tasarımlarım nasıl? ilk satışımı yaptım, devam etmeli miyim?
TBLProduction - Etsy
Shop Unique and Visionary High Quality Poster Print by TBLProduction. Smooth shipping! Has a history of shipping on time with tracking. Speedy replies! Has a history of replying to messages quickly. Rave reviews! Average review rating is 4.8 or higher.www.etsy.com
beğenmeniz beni mutlu etti hocamÇok güzeller param olsa almak isterdim Jack Sparrow u
Teşekkürler<3tablolar mükemmel olmuş bu arada eline sağlık
Yok mu bir destek olmanız satışlarım sadece yurtdışına zaten.Yutdışında kalıyorum. Sana önerim bu kızların fotolarını çoğalt. Sadece onları sevdim.