Taşınabilir diskde oyun oynamak

lexiwixi

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle selamlar yakın zamanda laptop alacağım ve 420 lira ek ücret vermek istemiyorum elimde 1tb WD elements taşınabilir disk var ve merak ettiğim konu bunun içine cod warzone / mb bannerlord / gta 5 gibi yüksek yer isteyen oyunları kurduğumda sıkıntı yaşar mıyım

Sıkıntı yaşarsınız büyük ihtimal harici HDD almak sizin için daha iyi olur.

Öncelikle selamlar yakın zamanda laptop alacağım ve 420 lira ek ücret vermek istemiyorum elimde 1tb WD elements taşınabilir disk var ve merak ettiğim konu bunun içine cod warzone / mb bannerlord / gta 5 gibi yüksek yer isteyen oyunları kurduğumda sıkıntı yaşar mıyım
Sıkıntı yaşamazsınız en azından ciddi düzeyde ama biraz zahmetli haberiniz olsun.

Sıkıntı yaşamazsınız en azından ciddi düzeyde ama biraz zahmetli haberiniz olsun.
Zahmetli olacağını tahmin edebiliyorum fakat taşıyıcı harddisk boşta kalacak maalesef ve üstüne 400 küsur olta daha fazla vereceğim harddiskten kısıp işlemcisi daha yüksek bir şey alacağım. Taşıyıcı harddiski nasıl değerlendirmeliyim sizce eğer yeni harddisk alırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı yaşarsınız büyük ihtimal harici HDD almak sizin için daha iyi olur.
Harddisk almazsan i7 10750H alabiliyorum harddisk ile i5 10300H

Zahmetli olacağını tahmin edebiliyorum fakat taşıyıcı harddisk boşta kalacak maalesef ve üstüne 400 küsur olta daha fazla vereceğim harddiskten kısıp işlemcisi daha yüksek bir şey alacağım. Taşıyıcı harddiski nasıl değerlendirmeliyim sizce eğer yeni harddisk alırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddisk almazsan i7 10750H alabiliyorum harddisk ile i5 10300H
Eğer laptop'ta 2.5 inç disk yuvası varsa takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,805
Üyeler
186,941
Son üye
lupasfavorite
Geri