volkanertekin
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhaba fotoğraf ve belgekerimi depolayacağım fiyat performans ve hızlı taşınabilir hdd lazım 2 veya 4 tb olabilir 1 tb de olabilir ama yetmez gibi geliyor öneriniz varmj
kablosu yanında geliyor diye biliyorum iyi markadır öneririm.Merhaba fotoğraf ve belgekerimi depolayacağım fiyat performans ve hızlı taşınabilir hdd lazım 2 veya 4 tb olabilir 1 tb de olabilir ama yetmez gibi geliyor öneriniz varmj
bu marka iyi midir? acaba bende harici hardisk alıcamda tosbiha daha iyi değilmi sizcekablosu yanında geliyor diye biliyorum iyi markadır öneririm.
Hocam Toshiba - Seagete - Western Digital yıllardır var ve güvenilir. Hepsini zamanında kullandım-önerdim bir problem duymadım bir problemde yaşamadım ve hala yedeklemede bunlardan şaşmıyorum. Tabii hepsinin bir ömrü var o ayrı teknoloji işi şans işi ama kalitelileri seçerek şansımızı arttırmaya çalışıyoruz.bu marka iyi midir? acaba bende harici hardisk alıcamda tosbiha daha iyi değilmi sizce
anladım o zaman ben toshibanın 1 tb taşınabilir hardiskini alıyorum çok tşk ederim yorumunuz için eksik olmayınHocam Toshiba - Seagete - Western Digital yıllardır var ve güvenilir. Hepsini zamanında kullandım-önerdim bir problem duymadım bir problemde yaşamadım ve hala yedeklemede bunlardan şaşmıyorum. Tabii hepsinin bir ömrü var o ayrı teknoloji işi şans işi ama kalitelileri seçerek şansımızı arttırmaya çalışıyoruz.
Rica ederim hocam her zaman, hayırlı olsun şimdiden.anladım o zaman ben toshibanın 1 tb taşınabilir hardiskini alıyorum çok tşk ederim yorumunuz için eksik olmayın