Neler Yeni

TAŞINABİLİR SSD YA DA FLAŞ BELLEK

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Selamunaleyküm dostlar, 15 promax cihazımdan çektiğim fotoğrafları videoları saklamak için taşınabilir ssd ya da flaş bellek almak istiyorum. Ara aparat ile direk telefonuma bağlayıp kullanabileceğim. 512-1tb hafızası olan. Ara aparatı ile birlikte önerebileceğiniz var mı?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,498
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon'dan taşınabilir SSD kutusu aldım, bir de M2 satın aldım bu şekilde kullanıyorum. Saniyede 1Gbit aktarma yapabiliyor. USB 3.2 Gen2 olmasına dikkat etmen yeterli.
Link - Başka model de bakabilirsin.

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki onu iPhone 15 promaxe bağlayabiliyor muyuz?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,498
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yağız
Selamunaleyküm dostlar, 15 promax cihazımdan çektiğim fotoğrafları videoları saklamak için taşınabilir ssd ya da flaş bellek almak istiyorum. Ara aparat ile direk telefonuma bağlayıp kullanabileceğim. 512-1tb hafızası olan. Ara aparatı ile birlikte önerebileceğiniz var mı?
hocam acaba bulut mu alsanız? sanki daha iyi olur, veya sırf bu iş için bir google hesabı açarsanız ücretsiz 15 gb depolama alanı olur, i coud bulut da bir çözüm olabilir, fiyatları da makul

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam acaba bulut mu alsanız? sanki daha iyi olur, veya sırf bu iş için bir google hesabı açarsanız ücretsiz 15 gb depolama alanı olur, i coud bulut da bir çözüm olabilir, fiyatları da makul
Arkadaşıma teklif ettim de unuturum ben dedi illa fiziksel bişey istiyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,008
Üyeler
172,761
Son üye
gugli91
Top Bottom