Neler Yeni

Taşınabilir Wifi Şebeke İster Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Duran
Bazı ailevi sebeplerden dolayı 1 haftalığına memlekete gitmek durumundayım, bulunduğumuz bölgede maalesef ki telefon çekmiyor. İnternet üzerinden çalışan birisi olarak benim için oldukça can sıkıcı bir durum. Bir akadaşım taşınabilir modem/wifi almamı söyledi. Taşınabilir wifi/modem telefonun çekmediği bölgelerde çeker mi? Şebekeye ihtiyaç duyar mı bilgisi olan var mıdır.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Bazı ailevi sebeplerden dolayı 1 haftalığına memlekete gitmek durumundayım, bulunduğumuz bölgede maalesef ki telefon çekmiyor. İnternet üzerinden çalışan birisi olarak benim için oldukça can sıkıcı bir durum. Bir akadaşım taşınabilir modem/wifi almamı söyledi. Taşınabilir wifi/modem telefonun çekmediği bölgelerde çeker mi? Şebekeye ihtiyaç duyar mı bilgisi olan var mıdır.
Tabii ki de ister. O bir mobil veri alma cihazı oluyor.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Aynı şey. İhtiyaç duyar tabii ki

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Yunus
Onun yerine telefondan paylaş İnternet? Kablo ile internet paylaşımı da yapabilirsin bilgisayara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,286
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe
Top Bottom